Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

Collage passepartouter

Det er altid fest med collager, og det er især flot at lave collager med passepartout. Udvælg de billeder, du vil samle i en ramme, og vælg derefter den af vores collage-passepartouter, du bedst kan lide. Måske det skal være en billedramme med plads til to billeder? Eller en ramme til fire billeder? Måske du skal bruge en ramme til syv fotos? Det ved kun du.

84 Produkter
Visning 1 - 60 af 84 produkter

Gør noget personligt med vores collage-passepartouter

Her finder du alle vores passepartouter som er super gode til fotocollage. Vores passepartouter til collage har plads til alt mellem to og seks billeder. Skulle du ikke finde det, du søger i vores sortiment, kan du spørge efter en specialbestilling på passepartout i de mål, du ønsker. Alle vores passepartouter er PH-neutrale og syrefri, og er dermed skånsomme over for dine billeder. Tag et kig i sortimentet og find det, du søger!

Med vores brede udvalg af passepartouter, der kan tilpasses til flere forskellige billeder, kan du skabe dim egen fotocollage i favoritrammen. Perfekt, når du har en ramme, som du synes rigtig godt om, eller mangler en god gaveidé.