Coffee Table Photo Album

(50)

Hvor digital vores verden end bliver, så vil fysiske billeder nok aldrig gå af mode. Et tidløst Coffee Table Photo Album udgør den perfekte metode til at opbevare dine allerdejligste minder. Det er et fotoalbum, som er designet på samme måde som den sofistikerede indretningsdetalje "Coffee Table Book". Det er et fotoalbum fyldt med dine egne fotofortællinger. Det flotte og trendy design gør, at disse fotoalbum også fungerer godt som en stilfuld indretningsdetalje.

Var det noget med et pastelfarvet Coffee Table Photo Album med en hawaiiansk titel? Eller hvad et mere stilrent design med slagkraftigt teksttryk på engelsk? Vi byder dig velkommen til vores sortiment af trendy og flotte Coffee Table Albums!

Albumfarve
Antal sider
Farve på albumbladene
Størrelse albumblad (BreddexHøjde)
Ydermål (Bredde x Højde x ev. Dybde)
Syrefrit papir
Beskyttende pergamynblad
Materiale bindemiddel
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Albumfarve
  • Antal sider
  • Farve på albumbladene
  • Størrelse albumblad (Bredd ...
  • Ydermål (Bredde x Højde x ...
  • Syrefrit papir
  • Beskyttende pergamynblad
  • Materiale bindemiddel
  • Pris
  Visning 50 produkter
  Visning 50 produkter

  COFFEE TABLE PHOTO ALBUM – TRENDY OPBEVARING AF DINE DEJLIGSTE FOTOMINDER

  Vi lever i en digital verden, som giver os gode muligheder for let at dokumentere på billeder alt hvad vi foretager os. Lad ikke disse fotominder forblive fanget i ”skyen” eller hengemt i en mappe på computeren – fremkald i stedet dine billeder og opbevar dem i et flot Coffee Table Photo Album! Et fotoalbum med fysiske billeder er noget, som aldrig går af mode. At bladre et album igennem og se tilbage på de dejlige minder – det bliver man aldrig træt af. Disse trendy fotoalbums er en opgradering af de traditionelle fotoalbums, idet de er designet som en Coffee Table Book – noget som i dag er blevet en populær og sofistikeret indretningsdetalje. Resultatet er en Coffee Table Book fyldt med dine egne fotofortællinger. Disse fotoalbums er med ord perfekte til det moderne hjem! Foruden at de giver dig mulighed for at opbevare dine dejligste fotominder på en nem og praktisk måde, så giver disse albums også blikfang i dit hjem, og du kan dermed benytte dem til mere end bare fotos.

  MEGET MERE END BARE ET FOTOALBUM

  Coffee Table Albums er udformede som luksuriøse, tekstilbeklædte æsker med meningsfulde teksttryk, og de fås i flere forskellige farver. Det indebærer at du let kan finde netop det fotoalbum, som passer til dit hjem og det indhold du vil have i dit Coffee Table Photo Album. Måske vil du fylde din Coffee Table Album med dejlige billeder fra en rejse, som får dig til at mindes de solrige, varme strande eller det pulserende liv fra en storby? Eller vil du måske hellere fylde dit album med fine billeder fra den første babytid, eller måske billeder med familie og venner? Uanset hvad, så kan vi love, at vi har et album, som passer til dig! Hvad med et fotoalbum med trendy og smart teksttryk, eller måske et i mere stilrent design?

  Desuden kan Coffee Table Photo Albums, takket være deres flotte og trendy design benyttes til så meget mere end bare billeder! For den som har lyst, kan man naturligvis anvende disse præcis som de er – en fin Coffee Table Book! For den som er ekstra kreativ, så der mulighed for at tilkøbe flere refill-sider i forskellige farver og benytte dem til egne tegninger og tekster – det bliver lidt som din egen kunstsamling! For ordensmennesket er det også muligt at tage refill-siderne ud og bruge albummet som en æske til opbevaring af småting. Der er mange valgmuligheder, og uanset hvad du vælger at fylde eller ikke fylde dine Coffee Table Photo Albums med, så kan du være sikker på at det vil udgøre en fin detalje og løfte indretningen i dit hjem. Det trendy og stilfulde design passer godt ind i alle hjemmets rum og vil udgøre en iøjefaldende detalje på boghylden, på stuebordet eller hvorfor ikke i entréen? Ekstra flot kan det blive, hvis du matcher flere forskellige albums med hinanden!

  PERFEKT TIL SCRAPBOOKING – SKAB NOGET SAMMEN

  At sætte sig ned og give sig tid til at klippe og klistre med billeder kan føles som en slags terapi. I disse fotoalbums, hvor du selv klistrer billederne ind, er der god plads til at pynte siderne som du vil – som din egen scrapbog! Måske vil du kombinere fotos i forskellige størrelser, pifte siderne op med klistermærker eller skrive tekster med albumpenne i forskellige farver? Vi har meget forskelligt tilbehør til fotoalbums og på indersiden af disse albums, er det kun fantasien, der sætter grænser!

  Det kan også være rigtig sjovt at skabe noget sammen med en anden, f.eks. med en partner, ven eller hvorfor ikke hele familien? Udvælg de billeder som i vil fremkalde og gør det til et fælles scrapbooking-projekt! Man får muligheden for at tilbringe megen kvalitetstid med hinanden, hvor man også skaber nye minder sammen, idet man er fælles om aktivitet.

  DEN PERFEKTE GAVE

  Fysiske billeder vil der med sikkerhed blive sat pris på – af både ældre og yngre. Disse flotte fotoalbums er virkelig den perfekte gave at give til nogen. Hvem ville ikke blive glad for en trendy indretningsdetalje, som desuden har en personlig betydning? Giv fotoalbummet som det er til nogen eller fyld det med fælles minder. At samle fælles minder som du har sammen med en du holder af og give en scrapbog i gave til denne, er noget som viser stor omtanke.

  FLOTTE BILLEDER – VIS DEM FREM

  Reelle fotoalbums vil nok fortsætte med at være populære, specielt albums i denne moderne udformning. Forhåbentlig, så medfører disse albums at du vælger at gør dine billeder fysiske og fremkalder dem. Perfekt, synes vi. Fotos er til for at blive set, og ekstra fantastisk er det at give dem en central plads i et luksuriøst fotoalbum!