Coffee Table Photo Album

Her har vi samlet alle flotte og trendy Coffee Table Album som hurtigt er blevet en favorit her hos os!

Albumfarve
Antal sider
Farve på albumbladene
Størrelse albumblad (BreddexHøjde)
Ydermål (Bredde x Højde x ev. Dybde)
Syrefrit papir
Beskyttende pergamynblad
Materiale bindemiddel
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Albumfarve
  • Antal sider
  • Farve på albumbladene
  • Størrelse albumblad (Bredd ...
  • Ydermål (Bredde x Højde x ...
  • Syrefrit papir
  • Beskyttende pergamynblad
  • Materiale bindemiddel
  • Pris
  Visning 35 produkter
  Visning 35 produkter

  A Coffee Table Album

  Coffee Table AlbumPrintworks har virkelig ramt plet med ”A Coffee Table Photo Album”! Disse fotoalbum er både stilrene, flotte og opfindsomme! Vi er helt vilde med de flotte album, og det er vi sikre på, du også bliver!

  Dette er fotoalbum, når de er allerbedst – det kan der ikke være nogen tvivl om. Det bedste af det hele er, at de ikke bare har valgt at kalde dem for ”coffee table”-album; de har virkelig gjort noget for, at bøgerne passer til netop dét formål!

  Disse fotoalbum fås i forskellige varianter, men går alle under den samme beskrivelse, nemlig ”A Coffee Table Photo Album”. Hvis man har lyst, kan man samle dem alle sammen! Da disse album har mange forskellige farver, kunne man forestille sig, at de ikke passer sammen. Det er naturligvis ikke tilfældet! Printworks, som i øvrigt er en svensk designvirksomhed, har selvfølgelig sørget for at gøre det sådan, at farverne passer perfekt sammen!

  Man kan vælge mellem farver såsom lyserød og grå, og alle album er beregnet til forskellige typer af billeder. Man kan blandt andet købe ”Good Times”, ”Friends and Things”, ”Family etc.” eller ”Blast from the Past”. Ja, der kan du se! Det er gennemførte og fantastiske fotoalbum, vi har med at gøre her!

  Tjek vores billeder, så du kan se både ydersider, indersider og eksempler på, hvordan det kan se ud, når nogle af de forskellige fotoalbum lægges oven på hinanden på et bord. Det ser så godt ud, at man slet ikke kan lade være! Det er fotoalbum som disse, der gør, at man mister selvdisciplinen og bare må shoppe løs! De er så flotte sammen, at man ikke nænner at skille dem ad!

  Dette er fotoalbum af en meget høj kvalitet – præcis, hvad dine favoritbilleder fortjener. Det bedste er, at man kan dele sine billeder op ud fra de forskellige typer af album, vi nævnte ovenfor. Det er jo super smart at have et album med venner, et med familien og så videre. Det bliver faktisk ikke bedre end dette!

  Forhåbentlig kan disse flotte album motivere dig til endelig at få fremkaldt nogle af alle de billeder, der ligger på telefonen, og sat dem ind i et album. Hvis ikke disse album kan få dig til at gøre det, ved vi simpelthen ikke, hvad der skal til!