Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
BGA Group AB
CVR-nr. DK35447989, c/o BGA c/o Regus Lautruphøj 1, 2750 Ballerup
Utmarksvägen 2, SE-80291 Gävle

info@bga.dk
89 87 16 81

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i vores aktuelle vilkår, inden du foretager en bestilling. Følgende vilkår regulerer forholdet mellem dig som kunde og BGA Group AB (fremover kaldet BGA) når du handler på vores hjemmeside over internettet.

SAMMENFATNING AF VORES HANDELSBETINGELSER:

  • På BGA.DK leverer vi kun indenfor Danmark – de andre landes butikker finder du længst nede på siden.
  • Du skal være 18 år for at handle hos os, eller som alternativ have værges tilladelse i forbindelse med købet.
  • Ved køb godkender du vores integritetspolitik gældende lagring og håndtering af personoplysninger.
  • Bestillinger er bindende, og alle bedrageriforsøg eller falske bestillinger politianmeldes.
  • Du har ret til at fortryde dit køb indenfor 90 dage efter at du har afhentet din pakke, men du står selv for omkostningerne ved returfragten. Vi har også ret til erstatning for evt. værdiforringelse inden vi tilbagebetaler dine penge. Tilbagebetaling sker indenfor 20 efter at returen er modtaget.
  • Fortrydelsesretten gælder IKKE ved køb af varer bestilt efter mål.
  • Vi tilbyder flere leveringsalternativer: levering til ombud og hjemmelevering. Se aktuelle leveringsomkostninger og mere information nedenfor.
  • Ved reklamation af beskadigede varer erstatter vi dig enten med en ny tilsvarende vare eller pengene tilbage. Ved berettiget reklamation står vi for alle rimelige fragtomkostninger.
  • Vi følger købeloven og tilbyder 24 mdr. reklamationsret.

FULDSTÆNDIGE HANDELSBETINGELSER

Bestillinger

Bestillinger er bindende. Bestilling som foretages i en anden persons navn uden dennes samtykke eller på anden vis medfører økonomisk tab eller skade for BGA politianmeldes.

Priser

Prisen, som angives på BGAs websted på købstidspunktet, er den gældende. Priserne er stykpriser inklusive MOMS, hvis intet andet er angivet. 

Farvegengivelse på computerskærmen

Vi har gjort alt vi kan for at gengive farver og billeder korrekt på vores side, men vi kan ikke garantere, at vores varer vil have præcis den farve, som du ser på billedskærmen, eftersom farvenuancer kan adskille sig på forskellige computerskærme, og vi ikke kan tage ansvar for din computers farvegengivelse.

Aldersgrænse

Hos BGA skal du være 18 år for at handle. Er bestilleren under 18 år skal værgens tilladelse gives til bestilleren, inden købet foretages.

Betaling

Du kan betale med kort eller klarna.
Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Klarna

Køb nu - betal senere!
Vilkårene og betingelserne for Betal senere gælder, når du vælger Betal senere til at købe varer, billetter eller tjenester.

Betal senere er en betalingsmåde, som giver dig mulighed for at betale 14 dage efter afsendelse af varerne, eller efter du har fået adgang til tjenesten/det digitale indhold. Vi overdrager opkrævning og inddrivelse af dit køb til Klarna Bank AB (publ) ("Klarna"). Klarna sender betalingsoplysningerne til dig i form af et indbetalingskort, så du kan betale direkte til dem. Du kan finde mere information samt kontaktoplysninger på klarna.dk.

Betal efter levering af din bestilling
Med Klarna er du omfattet af forbrugerbeskyttelse. Det betyder blandt andet, at Klarna hjælper dig, hvis der er problemer i forbindelse med dit køb, og at du ikke behøver at betale for dine varer, før du har modtaget dem.

For mere information, besøg https://www.klarna.com/dk/klarnas-koberbeskyttelse/

Omkostninger og gebyrer
Vi opkræver et fakturagebyr på 0 DKK for hvert køb. Hvis betalingen udebliver pålægges en påmindelsesafgift på 100,00 kr samt morarenter på 8,05 %.

Kreditvurdering og Klarnas håndtering af dine personlige oplysninger
Hvis du vælger Betal senere, foretager Klarna en vurdering af din kreditværdighed for at afgøre, om de kan tilbyde dig betalingsmetoden. Klarna behandler dine persondata for at udføre vores forpligtelser i denne aftale og til de yderligere formål, der er beskrevet i vores Databeskyttelsespolitik. Vores Databeskyttelsespolitik kan du finde her, og på vores hjemmeside. Ved brug af Klarnas tjenester bekræfter du, at du har læst denne meddelelse. Vi behandler dine persondata for eksempel for at identificere dig og udføre kundeanalyse, kreditvurderinger, markedsføring og forretningsudvikling. Vi overfører muligvis også dine data til udvalgte partnere (såsom kreditorreference bureauer), som muligvis er etableret uden for EU/EØS. I Databeskyttelsespolitik er der mere information om vores datadeling, dine rettigheder med hensyn til dine data, hvor du kan kontakte os med spørgsmål eller indsende en klage til en myndighed.

Afbetaling
Du kan vælge at betale i dit eget tempo eller betale et fast beløb hver måned.
Når du vælger afbetaling med Klarna, gælder følgende altid:
• Du får din bestilling, inden du betaler
• Alle køb bliver samlet på en månedsfaktura
• Du betaler i dit eget tempo eller et fast beløb hver måned

Konto – betal i dit eget tempo
Du betaler et valgfrit beløb hver måned. Minimumsbeløbet er 1/24 af det samlede beløb (dog mindst 89 kr.). Du kan til enhver tid indfri din aftale uden omkostninger. Der tilskrives et administrationsgebyr på 39 kr. hver måned.

STANDARD EKSEMPEL: Ved et samlet produktkøb på 10000 kr. over 12 måneder med et oprettelsesgebyr på 0 kr. Fast årlig rente 22,70 %. Effektiv rente er 35,41 %. Den månedlige ydelse er 978 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage, er 11740 kr.

Fast afbetaling
Fast afbetaling betyder, at du kan afbetale over 6, 12 eller 24 måneder (hos visse butikker kan du vælge op til 36 mdr.). Du ved lige fra starten, hvad den månedlige ydelse bliver – og du ved, hvornår du er færdig med at betale. Ved fast afbetaling beregner vi renteomkostningerne ud fra den totale gæld. Det betyder, at den månedlige ydelse er højere den første måned og lavere den sidste.

Link til Klarnas vilkår og betingelser.
Link til Standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger (SEF).

Kreditvurdering
Ved købet foretages en kreditafprøvning som i særlige tilfælde indebærer at kreditoplysninger indhentes.

Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm
Organisationsnummer 556737-0431. www.klarna.dk

Lagring af personlige oplysninger

Når du handler med os på BGA, godkender du, at vi må lagre dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores politik om personlige oplysninger. Al personlig information, som du giver os, anvendes kun i vores virksomhed til at kunne give dig god service ved dine tilbagevendende køb. Vi kan også anvende dem til at sende dig specialtilbud fra vores butik samt nyhedsbrev, hvis du har givet os tilladelse til at sende dig sådanne. De personlige oplysninger som vi lagrer i vores kundedatabase er:
For- og efternavn
Personnummer
Adresse
E-mail
Telefonnummer

Fragtomkostninger

For mere information om alle fragtalternativer vi tilbyder -klik her-

 

Vi leverer kun til adresser i Danmark

Uafhentede pakker

Det er op til dig som kunde at angive en gyldig og korrekt leveringsadresse. Hvis BGA får en pakke retur fordi den ikke er afhentet forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr* for at dække udgifterne i forbindelse med vores administrative omkostninger, fragt og returfragt. *Gebyrets størrelse afhænger af hvor stor pakken er. På en pakke i normal størrelse (op til 78x108 cm) opkræves et gebyr på 149,90 kr., og ved større forsendelser opkræves et gebyr på 299,90 kr.

Transportskadet leverance

Vi opfordrer dig til at tage kontakt til os hurtigst muligt, hvis du oplever en transportsskade. Hvis der er synlige skader, så tag gerne imod pakken med forbehold eller nægt modtagelse.

Kvittering/Ordrebekræftelse

Bekræftelsen, du modtager via e-mail, når du foretager din bestilling, gælder som kvittering. Ønsker du en kvittering på papir, beder vi dig om at sende en mail til info@bganordic.dk, og så ordner vi det for dig. Hvis du ikke har fået en ordrebekræftelse inden for 30 minutter, kontroller venligst at din e-mailadresse stemmer og send os en email, s vi kan gensende bekræftelsen.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@bga.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Produkter med større ydre mål end 70x100 cm.
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 699 kr

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
BGA
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle
Sverige

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Åbent køb

Vi tilbyder dig endda åbent køb i hele 90 dage, forudsat at varen leveres tilbage i originalpakningen som er uskadt. Varen må ikke være blevet anvendt. (gælder ikke på specialfremstillet varer)
Når du skal returnere en vare efter fortrudt køb, sendes den til:
BGA
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle
Sverige

Hvis I vil anvende egen returfragt, skal pakken sendes til vores returadresse øverst. Pakken kan ikke sendes til pakkeomdelingen eller mod efterkrav.
Informationer om dit navn, adresse samt information om hvordan vi kan tilbagebetale dine penge skal følge med i returforsendelsen.
Husk at du som kunde selv betaler returfragten, når du benytter dig af din fortrydelsesret.

Bemærk at ikke afhentet forsendelse IKKE gælder som retur eller fortrudt køb - du skal altid hente en bestilt pakke og derefter kan det returneres.

Fortrydelsesret gælder IKKE ved rammer og passepartouter bestilt efter mål
Ved bestilling af specialtilpassede produkter såsom rammer og passepartouter gælder returretten ikke, da produktet er specielt tilpasset lige netop dig som kunde.

Grønland
Vi sender desværre ikke til Grønland.

Øvrigt

Alle produkter vi sælger kan anvendes i Danmark. Når produktet kræver det, har de endda en dansk manual i fysisk eller digital form.
Alle varer forbliver BGAs ejendom indtil fuld betaling er gennemført. Alle bedrageriforsøg og falske bestillinger politianmeldes.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:
BGA.DK
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle
Sverige

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos BGA Group AB og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på bga.dk er BGA Group AB
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@bga.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (info@bga.dk). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

Til:
BGA.DK
Utmarksvägen 2
SE-80291 Gävle
info@bga.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 09.11.2023