Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 29,7x42 cm (A3)

Her finder du alle rammer som passer billeder i A3-format (29,7x42 cm).

101 Produkter
Visning 1 - 60 af 101 produkter

Billedrammer i formatet 29,7x42 cm

I denne kategori finder du en masse flotte fotorammer i størrelsen 29,7x42 cm. Disse rammer passer perfekt til dine billeder i et A3-format. Vores A3-rammer har et billedforhold på 7:10, hvilket indebærer, at du kan anvende dem i både liggende og stående format. Det er perfekt til dig, som vil skabe en flot billedvæg med både horisontale og vertikale motiver.

Vi vil gerne tilbyde alle vores kunder noget, som falder i netop deres smag, hvorfor vores rammer med målene 29,7x42 cm (42x29,7 cm) fås i forskellige stilarter. Sortimentet byder på en variation i alt fra farver til rammebredder. Vi forhandler både meget stilrene fotorammer og de mere eksklusive modeller i super flotte farver. Vil du vide mere om en specifik fotoramme, kan du blot klikke på den og tjekke, om den eksempelvis har vægbeslag eller passepartout.

Hvor vigtigt er det med rammer?

Det er naturligvis op til den enkelte at afgøre, hvad der er vigtigst, når det gælder præsentationen af ens billeder, men ofte er det sådan, at en ramme kan skabe helt nye dimensioner i et billede, og det skal man naturligvis være opmærksom på!

Her hos os findes der en ramme til ethvert billede, og da vi tilbyder så mange forskellige rammer, anbefaler vi, at du kigger sortimentet nøje igennem. Bare at vælge den første den bedste bliver næppe nogen succes! Giv dig i stedet ekstra god tid en aften, hvor du kan gennemgå sortimentet ramme for ramme. På den måde er der større chance for, at du bliver glad og tilfreds med dit køb!

Er det bedst med en rektangulær ramme?

Ofte anvender vi rammer i rektangulære former, som eksempelvis rammer med målene 29,7x42 cm (A3). Posters og lignende har typisk denne form, så derfor er det ikke så mærkeligt, at mange rammer er rektangulære. Mange kan dog godt lide at blande med rammer, der er kvadratiske, runde eller ovale, og derfor tilbyder vi naturligvis ikke kun rektangulære rammer!

Her kan du købe lidt af hvert, og det er jo meget rart at vide, at man har ikke blot har mulighed for at købe én type af ramme, men at der findes et bredt udbud af forskellige rammer.

Slå dig ned foran computeren, og gå i gang med at fylde kurven til bristepunktet med ramme efter ramme, og glem ikke at tjekke vores andre produkter nu, hvor du er i gang!