Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 35x100 cm

Mangler du en passende ramme til et stort panoramabillede i størrelsen 35x100 cm? Vi har en række fotorammer i denne størrelse, som du kan vælge mellem. Alle vores billedrammer kan bruges i liggende format, så disse rammer passer lige så godt til billeder i 100x35 cm.

Du har flere forskellige modeller at vælge mellem - på den måde kan du finde den helt rigtige fotoramme til netop dit billede. Tjek vores udbud ud herunder, og vælg den rette ramme til dit motiv.

20 Produkter

Rammer 35x100 cm

Har du et panoramabillede i større format, som du vil ramme ind? Et billede af en vidstrakt strand, et uendeligt bølgende hav eller måske en stjernehimmel uden ende – men har du svært ved at finde en passende ramme? Hos os finder du en række billedrammer på 35x100 cm at vælge mellem, som passer godt til større panoramabilleder.

Liggende eller stående?

Når man tænker på panoramabilleder, tænker man ofte på motiver i liggende format, men der findes naturligvis også stående motiver i dette format. Tænk eksempelvis på Eiffeltårnet, en giraf med sin lange hals eller bare et billede af en stående person, hvor du ikke vil have en masse baggrund med udenom.

Derfor er vores billedrammer 35x100 cm lavet sådan, at du selv kan vælge, om du vil have dem i liggende eller stående format.

På den måde kan du nemt variere brugen af din billedramme 35x100 cm. Den ene dag kan den hænge i stående format på væggen med et billede af et højt bjerg; den næste dag kan den bruges liggende med et billede af en vidstrakt sandstrand.

Et godt tip til indramning såvel som ophængning af dit nye billede er at beskytte glasset mod irriterende fingeraftryk og små ridser. Dette gør du nemt ved hjælp af et par tynde bomuldsvanter. Vores bomuldsvanter fås i flere størrelser og er en god og nem måde at beskytte et billede på.

Hvilken farve?

Vores billedrammer på 35x100 cm findes i flere klassiske farver fra naturligt træ til glamourøs guldfarve.

Med en hvid ramme får motivet den opmærksomhed, som det fortjener, eftersom den hvide farve ikke komme til at overtage eller trække blikke til sig.

En sort ramme stikker mere ud end en hvid, og på den måde kan rammen få lidt mere opmærksomhed. Den passer til sort-hvide såvel som farvestrålende motiver.

Ved at indramme dit motiv i en guldfarvet ramme, kan du give dine billeder et ekstra løft og skabe en luksuriøs fornemmelse i hverdagen.

Vores sølvfarvede billedrammer passer lige så godt ind i et hypermoderne hjem, der følger de seneste indretningstrends, som i et klassisk og tidløst hjem. Sølv slår aldrig fejl.

Men hvem siger, at man behøver at vælge? Du kan jo altid købe flere billedrammer i forskellige farver og størrelser.

Måske en billedvæg?

Hvis du har flere motiver i forskellige formater, som du gerne vil hænge op, kan en billedvæg være rigtig flot. En billedvæg er, når rammer i forskellige størrelser, farver og stilarter blandes, for tilsammen at skabe en flot helhed frem for at lade hvert billede tale for sig selv.

Vores billedrammer på 35x100 cm kan med fordel anvendes på en billedvæg, da format bryder flot mod andre rammer. Skab en spændende effekt ved at blande med kvadratiske og rektangulære rammer.

På en billedvæg er det almindeligt at placere billeder både stående og liggende for at skabe et levende udtryk. Det bedste er at prøve sig frem og se, hvad der ser godt ud. I vores guide er der masser af tips og ideer til, hvordan du kan skabe din egen billedvæg.