Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 10x15 cm

Har du flotte postkort eller fotos i klassisk størrelse, som du gerne vil indramme? Så bør du tage et kig blandt vores 10x15 cm rammer. Da dette er en populær størrelse, har vi et meget bredt sortiment af disse rammer. Se vores udbud herunder - du kommer til at finde de perfekte billedrammer, der kan sætte prikken over i'et på dine motiver.

Vores rammer kan anvendes i liggende format, og kan derfor lige så godt bruges til fotos, der måler 15x10 cm. Hvad vælger du? En lyserød ramme? En sej guldramme? En mere klassisk model? Eller måske en kombination?

267 Produkter
Visning 1 - 60 af 267 produkter

Billedrammer i formatet 10x15 cm

Hos os finder du et stort udbud af fotorammer i størrelsen 10x15 cm. Disse billeder har billedforholdet 2:3, hvilket er standardstørrelsen, når man fremkalder billeder. Derfor har vi også valgt at tilbyde vores kunder en række flotte rammer i netop denne kategori, og vi håber, at der er noget for alle. Her finder du en stor variation i alt fra farver, materialer og stilretninger. Vi har alt fra de enkle trærammer til trendy rammer i sølv og guld. Alle vores tilbud finder du ved at klikke her. Du behøver ikke engang en rabatkode.

Rammerne i denne kategori passer som sagt til billeder med målene 10x15 cm (15x10 cm). Dette indebærer, at du frit kan vælge, om du vil anvende dem i et liggende eller stående format. Du kan også vælge mellem at have dem stående i eksempelvis en reol eller hængende på væggen. Ønsker du nærmere information om vores fotorammers egenskaber, skal du blot klikke på de enkelte varer. Tag dig tid til at gennemse vores sortiment og find netop dine rammer online!