Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 15x21 cm (A5)

Her finder du alle rammer som passer billeder i A5-format (15x21 cm).

75 Produkter
Visning 1 - 60 af 75 produkter

Billedrammer i formatet 15x21 cm

Her finder du vores fotorammer, som passer til billeder i størrelsen 15x21 cm. Disse rammer har billedforholdet 5:7 og passer perfekt til billeder i et A5-format, hvilket er et glimrende format til væggen eller de billeder, du ønsker at placere på en flot skænk, enten alene eller sammen med rammer i andre størrelser. Vores kunder skal have en fair chance for at finde drømmeproduktet, og vi har derfor gjort en dyd ud af samle en masse flotte rammer i forskellige designs, farver og materialer.

Eftersom disse rammer passer til billeder med målene 15x21 cm (21x15 cm), kan de selvfølgelig anvendes i både stående og liggende format. De fleste af vores fotorammer kan desuden både hænges op på væggen samt stilles ind på en hylde eller lignende. Ved at klikke på en fotoramme kan du læse nærmere om dens eventuelle vægbeslag og støtteben. Tjek vores varesortiment og find den ramme, der gør dit hjem endnu skønnere!

Hvad vil du vise frem?

Vi har flere skønne plakater i målene 15x21 cm, som du kan bruge til din billedramme på 15x21cm. Med en færdiglavet plakat kan du hurtigt og nemt få et flot billede op at hænge, og du har på et splitsekund en fin indretningsdetalje at forgylde dit hjem med.

Hvis du foretrækker et mere personligt motiv, kan en forstørrelse af et eget foto være en god mulighed. I dag har de fleste af os jo mange fotos i vores mobiltelefoner, og disse er ofte af tilstrækkelig kvalitet til at forstørre og indramme. Hvad vil du se, når du kigger på dit nye billede? En tæt ven, dit barn, eller måske den solnedgang, du nød sidste sommer?

Hvis du ikke kan lide at tage billeder, kan du med fordel benytte dig af andres billeder. Saml et par magasiner sammen, og kig dem igennem for at få inspiration. Ofte er der en masse fine billeder – som du helt frit kan bruge! Vælg et blad, som har det, du vil vise frem – rejse, natur, mode, etc. Finder du flere billeder, som du kan lide – hvorfor så ikke lave en collage? Man bliver aldrig for gammel til at klippe og klistre, så frem med saksen og limen, og kombiner dine yndlingsbilleder, så de sammen skaber en flot helhed. Et godt råd er at kombinere billeder med tekster – måske klippe et citat ud eller en rubrik og sætte det skråt over et af billederne?