Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

20% rabat på alle vores fotoalbummer med koden 'ALBUM20'

Rammer i 18x24 iches (45,72x60,96 cm)

Her finder du alle rammer som passer til motiv i 18x24 inches.

8 Produkter
 

Rammer 18x24 inches

Her finder du vores fotorammer i størrelsen 18x24 inches, hvilket i danske mål modsvarer 45,72x60,96 cm. Det passer til større billeder, som du vil have op på væggen i hjemmet. Hvilken farve og udformning af rammen du vil have, bestemmer du helt selv, så den passer ind i din indretningsstil og dit hjem.

Fotorammerne i størrelsen 18x24 inches passer ind i alle hjem. Rammerne er nemme at montere dine fotografier, posters og kunstværker ind i. De er lette at uden komplikationer hænge op på væggen. Rammerne passer lige så godt hængende for sig selv som blandt andre billeder. Det er nemt att variere din fotoramme. Prøv om du kan skabe noget helt nyt ved at variere motivet i fotorammen, og derved hurtigt give indretningen et helt andet udtryk. Med hjælp af billeder kan du på en billig og nem måde give nyt liv til et helt rum. Hvis du vil sætte et personligt præg kan du bruge dine egne fotografier. En flot poster som passer sæsonen eller den seneste trend er også et godt tips. Hvis du vil stikke ud i mængden så kan unikke kunstværker fra små designere være tricket.

Fotorammen i størrelsen 18x24 passer lige godt i alle slags værelser og miljøer. Uanset om du vil indrette lejligheden, villaen, sommerhuset eller kontoret. Rammen produceres af materialer i den bedste kvalitet og vil kunne hænge på væggen i flere år. Rammen er tidløs, hvilket gør at den passer til alle typer af motiv i størrelsen 18x24 inches. Rammens farve og materiale kan du vælge på denne side. Du kan også bestemme rammens mathed. Alt ud fra din egen smag, sådan at dit billede bliver lige som du ønsker. Prøv dig frem med rammen hængende alene eller i kombination med anden interiør, den eneste begrænsning er din egen fantasi.