Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 40x60 cm

Uanset om du søger en flot 40x60 cm sølvramme eller en tynd sort træramme har vi altid noget der passer. Tag et kik og find din favorit.

124 Produkter
Visning 1 - 60 af 124 produkter

Billedrammer i formatet 40x60 cm

Ramme 40x60 cmI denne kategori har vi samlet fotorammer i størrelsen 40x60 cm. Disse rammer har billedforholdet 2:3 og kan anvendes i både liggende og stående format, hvilket bevirker, at du kan anvende dem til både lodrette og vandrette motiver. En større ramme som dem, du finder i denne kategori, passer rigtig godt til billeder fra særlige lejligheder som et bryllup og herlige ferier.

At finde rammer i 40x60 cm er ikke altid det nemmeste. Det synes vi på BGA er underligt, da formatet er perfekt til større billeder i det klassiske 2:3 format. En flot billedserie fra brylluppet eller et billede af alle børnene gør sig perfekt i 40x60 cm. Formatet er godt til at lave en fin billedvæg, som du gerne vil vise frem for andre og samtidig bruge til at genopleve dine skønne minder.

Vi har 40x60 rammer i alle materialer

Vores 40x60 cm rammer fås i alverdens materialer fra slidstærke aluminiumsrammer og smarte kompositrammer til flotte trærammer med både almindeligt glas og holdbart plexiglas. Rammerne leveres naturligvis med beslag til simpel vægmontering og kan hænges både horisontalt og vertikalt for at kunne tilpasses dine billeder. Hvis du vil ha mulighed for at være kreativ og nemt kunne blande forskellige størrelser, er det smart at fuldende købet med Billedhylder.

Det er ikke altid let at vælge den rette ramme til det rette motiv. Nogle gange er valget oplagt, og man ved præcis, hvad man søger, men andre gange kan det være svært – især hvis man skal blande flere motiver. To klassiske valg, som aldrig slår fejl, er smalle rammer i sort eller guld. Fordelen ved sorte rammer er, at de er diskrete og dermed flytter fokus til motivet. Guldrammer kan derimod give indretningen et eksklusivt udtryk og give væggene et luksuriøst løft. Fuldend gerne med en passepartout for at give dit motiv det helt rette indrammede look.

Glem ikke vægbeslag

Glem ikke at supplere dine nye rammer med passende rawlplugs og skruer, så du hurtigt og nemt kan montere dine nye, fine rammer. Udover almindelige monteringsredskaber har vi også smarte vægbeslag med velcro-montering, som er en af vores personlige favoritter. Med vores vægbeslag fra 3M slipper du for besværet med at bore og skrue. Ulempen er, at det kræver en noget bredere ramme at få plads til velcroen på rammens bagside. Yderligere information om produktet kan findes her.

Har du svært ved at finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice, som gerne hjælper dig med at finde det helt rigtige!