Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 10x13 cm

Vores 10x13 cm rammer har en god og praktisk størrelse, som er lidt mindre end et postkort. De passer derfor perfekt til mindre fotos og motiver, du gerne vil indramme. Disse billedrammer fås i alverdens stilarter, så du nemt kan finde den perfekte ramme til det perfekte billede.

Vil du have en ramme til et billede, der måler 13x10 cm, er det intet porblem - vores rammer kan nemlig også bruges i liggende format.

21 Produkter

Billedrammer i formatet 10x13 cm

Hos os finder du de allerflotteste rammer! Uanset hvilken slags ramme du leder efter, er der en stor sandsynlighed for, at favoritproduktet gemmer sig blandt vores sortiment. I netop denne kategori finder du alle vores rammer, som passer til billeder i størrelsen 10x13 cm, altså fotografier med billedforholdet 3:4. Disse fotorammer passer perfekt til dig, som har flere mindre billeder, som du vil hænge op på væggen eller stille på en flot skænk.

Udvalget er ganske alsidigt, og vi håber derfor, at du kan finde en fotoramme, der egner sig perfekt til dine boligdrømme. Når man køber en ramme, er det vigtigt, at den føles helt rigtig, da den både skal passe til din indretning samt give billedet en flot indramning. Udforsk vores udvalg af rammer i størrelsen 10x13 cm (13x10 cm) og find din favorit allerede i dag!