Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 24x30 cm

Mangler du en ramme i størrelsen 24x30 cm? Så er du ikke den eneste - dette er nemlig en meget populær størrelse. Vi tilbyder mange 24x30 cm billedrammer, og da de alle sammen også kan bruges i liggende format, passer de naturligvis også til dine motiver i 30x24 cm.

Bliver det en turkis ramme? En bronzefarvet? En med smalle lister? En guldfarvet med bredde, kitschede lister? Det ved kun du. Tag en kig herunder - vi lover, at du kommer til at finde din nye favorit.

156 Produkter
Visning 1 - 60 af 156 produkter

Billedrammer i formatet 24x30 cm

Ramme 24x30 cmLeder du efter en pæn ramme til billedvæggen i størrelsen 24x30 cm med billedforholdet 4:5? Så kan du tage et kig på vores herlige sortiment ovenfor, og så tror vi fuldt og fast på, at du snart finder det, du leder efter. Vi har nemlig noget for enhver smag, hvilket gør, at alle vores kunder kan finde det, de søger efter. Uanset om du ønsker en meget enkel ramme, som får dit billede til at være i fokus, eller en overdådig romantisk ramme, som indrammer dit smukke bryllupsbillede helt perfekt, er det hos os, du skal lede.

Vores rammer i størrelsen 24x30 cm (30x24 cm) kan anvendes til både liggende og stående billeder. I princippet kan de også placeres hvor som helst, da de fleste af dem har både vægbeslag og støtteben. En flot fotoramme giver meget til både indretning og billede, og det er vigtigt, at den føles rigtig for dig og løfter den der herlige følelse i dit billede.

Forskellige typer motiver

Er det sådan, at du går ud fra et motiv, som du vil indramme? Eller begynder du med rammen, og leder du derefter efter det perfekte motiv? I så fald kan vi måske byde på nogle tips og inspiration på vejen?

Vi har før foreslået at indramme et minde, som du har kært, og det er jo aldrig en dårlig idé. Forstørrelser af egne fotos plejer at blive rigtig fine i et hjem. Prøv at forestille dig at blive mindet om de stunder, hver gang du kigger på billedet!

Bryder du dig ikke om den idé, kan du måske følge trenden og indramme et citat? Der er mange færdige citater, man kan købe, som er trykte på plakater, men ingen siger jo, at du ikke kan komponere dit eget, eller at du ikke kan udskrive nogle ord, som af en eller anden årsag betyder noget for dig. Et digt, navn på mennesker, som betyder meget for dig, eller måske bare navnet på din hjemby?

Hvis du kan lide at få inspiration af billeder, kan det være smart at lave et såkaldt vision board og indramme det. I dette samler du billeder, som giver dig en skøn følelse, og som illustrerer ting og mål, du vil opnå i livet. Dette bliver et meget personligt billede, eftersom det kommer til at vise dine ønsker og mål. En enkel måde at lave et vision board på er ved at bladre i blade og magasiner. Du kan bruge både billeder og tekster – du kan faktisk bruge alt, som siger dig noget.