Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

FIND GODE TILBUD BLANDT ALLE VORES KAMPAGNER »

Rammer 10x12 cm

Er du ude efter en lille ramme med målene 10x12 cm til indramning af mindre billeder og fotos? Kanon! Vi har et stort udvalg af rammer og billedrammer i denne størrelse. De kan også anvendes i liggende format, så de passer til motiver i størrelsen 12x10 cm.

Kig rundt i vores udbud, og vælg en ramme i den farve og det materiale, der passer til netop dig!

15 Produkter

Billedrammer i formatet 10x12 cm

I denne kategori har vi samlet vores rammer til billeder i størrelsen 10x12 cm. Ofte får du billeder i denne størrelse fra fotografer. Vores rammer i denne kategori passer altså perfekt til at indramme de professionelle familieportrætter. De fleste af vores rammer har desuden både vægbeslag og støtteben, hvilket indebærer at du både kan hænge dem på væggen og stille dem på en hylde eller et bord.

Hos os finder du elegante, traditionelle rammer til billeder i størrelsen 10x12 cm (12x10 cm), som passer udmærket til ethvert hjem, uanset indretningsstil. Det gør disse rammer særligt egnet som gaveidéer. Leder du efter egnede fotorammer til mindre billeder, finder du det her hos os. Vi har elegante rammer af en god kvalitet, som gør, at fotografierne virkelig kommer til deres ret.