Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 60x90 cm

Er du ude efter en stor, rektangulær ramme, kan det være at størrelsen 60x90 cm er det rigtige for dig. Da alle vores fotorammer kan bruges i liggende format, passer de også til dine billede i størrelsen 90x60 cm.

Herunder finder du vores udvalg, hvor du kan se, at vi tilbyder billedrammer til ethvert motiv i denne størrelse. Hvilken ramme falder du for? Bliver den en simpel, sort ramme? Eller måske det skal være en hvid ramme, der pryder dit motiv?

55 Produkter

Billedrammer i formatet 60x90 cm

Her finder du alle vores rektangulære fotorammer, som passer til billeder i størrelsen 60x90 cm. Det vil sige billeder med billedforholdet 2:3. I vores sortiment finder du rammer i mange forskellige modeller, hvilket forhåbentlig kan lette din søgen efter den perfekte fotoramme. Hvad enten du leder efter en enkel klassisk ramme eller en fotoramme, som tiltrækker alles blikke, er det hos os, du skal lede. Vi har noget for enhver smag.

Rammerne i denne kategori passer til billeder i størrelsen 60x90 cm (90x60 cm), hvilket indebærer, at de både kan anvendes til liggende og stående billeder. Mange af vores rammer har både støtteben og vægbeslag, så du kan vælge, hvordan og hvor du vil placere dem. Tag dig god tid til at kigge vores sortiment igennem og sammenlign de fotorammer, du kan lide. Gør klar til at finde den perfekte ramme til dit hjem her hos BGA!

Hvad skal dit billede formidle?

Okay, så du har motivet klart for dig, du ved, hvilken størrelse ramme du skal bruge, så mangler du bare at finde den ”rette” ramme. Den perfekte ramme er rammen, som gør det helt rigtige for dit motiv – uanset om det handler om at fremhæve det og få det til at træde frem, eller om den skal smelte sammen med motivet.

Farven på rammen har en vældig stor betydning for udseendet på dit billede, og hvordan det bliver opfattet. For eksempel vil et sort/hvidt motiv i en hvid ramme på en hvid væg komme til at være et stilrent og diskret indslag i dit hjem. Forestil dig nu i stedet et billede af en gul solsikke, som svajer på en grøn eng og med en blå himmel i baggrunden. Og forestil dig, at du placerer lige det billede i en billedramme med blå ramme – det er let at forstå, at et sådan billede ikke passerer nogen ubemærket!

Selv listens bredde og udseende gør meget for billedet. En tynd liste i en diskret farve vil uden tvivl skille sig mindre ud end en bred overdådig liste i guld.

Noget andet, som påvirker opfattelsen af billedet, er, om du vælger at give motivet yderligere en indramning ved hjælp af en passepartout? Dette får ofte billedet fremhævet endnu mere.

Så tænk gerne lidt over, hvad du vil have, at dit billede skal formidle, når du kigger blandt vores billedrammer på 60x90 cm. Vi er sikre på, at du kommer til at finde den helt rette ramme, som falder lige i din smag, og som desuden kommer til at yde billedet retfærdighed.