Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 62x85 cm

Her finder du vores flotte rammer som passer billeder i 62x85 cm. Find din yngslingsramme i dag!

Billedrammer 62x85 cm

Når det kommer til valg af fotorammer, er der mange ting, man skal have med i sine overvejelser. Først og fremmest er det vigtigt, at man finder den rettelse størrelse, så hvis man eksempelvis skal bruge en ramme med målene 62x85 cm, skal man også kunne købe netop dén størrelse. Dernæst skal farve og materiale leve op til dine ønsker, og sidst men ikke mindst er det naturligvis også vigtigt, at prisen er god.

Her hos os kan du blandt andet købe rammer i størrelsen 62x85 cm, og det er en størrelse, der passer til rigtig mange billeder af større format, som man kunne forestille sig at ramme ind.

Måske har du allerede et billede i ovenstående størrelse, som du mangler en ramme til? Måske har du fundet en flot plakat her på vores hjemmeside? Uanset hvad, er det en rigtig brugbar størrelse til en fotoramme!

Husk på, at motivet, du vil ramme ind, kan være mindre end 62x85 cm. Det er flot at bruge en lidt større ramme til et mindre motiv og supplere med en flot baggrund bagved. Du kan eksempelvis indramme et lille billede med et stykke flot tapet eller lignende bagved. Lad fantasien få frit løb og afprøv dine nye tanker og idéer af – på den måde vinder både du og dit hjem!

Eftersom 62x85 cm er en stor ramme, er det også en god idé at vælge et motiv, som skal skille sig ud blandt de andre ting, du har på væggen. Vi har masser af lækkerier blandt vores plakater, og du kan altid finde netop den type af motiv, du gerne vil hænge op, her hos os!

Vores fotorammer i størrelsen 62x85 cm fås i forskellige farver, for at du skal kunne finde én, der passer perfekt ind i dit hjem. Vi har jo alle sammen forskellig smag og stil, når det kommer til indretning, og derfor er det vigtigt for os at kunne tilbyde et bredt sortiment. På den måde kan alle, der ønsker at købe rammer hos os, finde præcis, hvad de søger, og det gør os ekstra glade!

Vi synes, at det kan være flot at blande forskellige indtryk, når det kommer til plakater og rammer. Man behøver ikke nødvendigvis købe alle sine rammer i den samme farve – man kan med fordel blande både sorte, hvide og andre rammer. Det samme gælder plakater, og det kan være super flot at blande forskellige farver og motivtyper på samme væg. Har du ikke prøvet det før? Kom straks i gang og få piftet dit hjem op!