Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 90x90 cm

Her finder du passende rammer til meget store kvadratiske billeder. Med en kvadratisk fotoramme på 90x90 cm kan du indramme dine fineste og kæreste forstørrede fotografier eller andre billeder. Men tænk på, at det valgte motiv får enormt meget fokus, når du putter det i så stor en ramme.

Vi har en række forskellige billedrammer i 90x90 cm, så tag et kig herunder, og udvælg din favorit. Bliver det en naturfarvet ramme? En sort? Er det noget helt tredje, du falder for?

7 Produkter

Ramme 90x90 cm

Et motiv indrammet i denne billedramme på 90x90 cm kommer ikke til at gå ubemærket hen. Et billede på næsten en kvadratmeter er ligesom ikke til at komme udenom. Lad den hænge for sig selv eller måske sammen med to andre rammer i samme størrelse, hvis du har en stor væg, du gerne vil dekorere.

Hvilken indretningsstil har du? Hvilket indtryk ønsker du, at rammen skal give? Hvordan skal den kombineres med motivet? Listens farve og bredde er to væsentlige aspekter, når du skal vælge hvilken type af ramme, du vil købe.

Hvis du vil have en lidt bredere liste på din billedramme 90x90 cm, anbefaler vi en ramme fra serien Trendline. Den har en listebredde på 25 mm og fås i farverne hvid, brun og træ.

Vores produktserier Amanda Box og Blocky har en lidt smallere liste (20 mm), og her kan du vælge mellem sort og hvid.

Alle vores billedrammer 90x90 cm har en liste med mat finish.

Lidt ekstra indramning

Lad os sige, at du har et motiv, du vil indramme, og at du har fundet en ramme, der passer perfekt med motivet – men det føles alligevel, som om der mangler noget. Så er en passepartout måske svaret!

Med en fin passepartout får dit billede en ekstra indramning, som fremhæver motivet yderligere. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med sådan en, når du alligevel er i gang med at kreere det perfekte look?

Måske har du dårlige erfaringer med passepartouter, der bliver gule med tiden, og som nærmere forringer end fremhæver billedets udtryk? Det sker ret ofte, særligt med billeder, der udsættes for meget direkte sollys – og vi er enige i, at det ser virkelig trist ud.

Vores passepartouter fremstilles af markedsførende Canson af syrefrit og PH-neutralt papir. Papir, som er syrefrit og PH-neutralt, ændrer ikke farve med tiden, så du kan roligt fuldende din 90x90-billedramme med en af disse og være sikker på, at dit billede kommer til at hænge flot år efter år.

Pletfrie billeder og uskadte vægge

Når man sætter motiv og eventuelt passepartout i sin fotoramme, er det ofte uundgåeligt at komme til at sætte fingeraftryk på glasset. Hvis man er uheldig, kan man endda komme til at lave en ridse eller to. Det er heller ikke usædvanligt, at man får lavet et lille mærke fra rammehjørnet på væggen, når billedet hænges op. Det er selvfølgelig alt sammen ærgerligt, men der findes heldigvis en nem måde at undgå det på.

Med et par tynde bomuldshandsker beskytter du billedet mod grimme fingeraftryk, som er ekstra irriterende, hvis det er lykkes dig at få dem på indersiden af glasset! Og ved hjælp af de såkaldte frame bumpers– små selvhæftende beskyttelses-dupper, som nemt sættes fast på bagsiden af rammen, undgår du uønskede mærker på væggen eller andre billeder, når du hænger billedet op på væggen. Begge disse produkter kan købes her hos os, og vi anbefaler dem varmt, da de hjælper til at undgå små problemer, du kan støde på, når du hænger billeder op.