Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 25x50 cm

Med en af vores aflange rammer på 25x50 cm kan du give dine lange, smalle motiver et æstetisk løft. Vi har fotorammer i denne størrelse for enhver smag. Vil du have en sort ramme med brede lister? En guldfarvet ramme? Måske en i hvid med smalle lister? Vælg den ramme, der passer dig bedst.

Alle vores rammer kan bruges i liggende format, så de også passer perfekt til billeder, der måler 50x25 cm.

26 Produkter

Billedrammer i formatet 25x50 cm

Hvis du leder efter en aflang fotoramme til dit fotocollageprojekt, er du på rette spor ved at vælge os og denne kategori. Her har vi samlet alle vores aflange rammer i størrelsen 25x50 cm (50x25 cm). Disse fotorammer passer perfekt til den kreative person, som elsker at skabe sine egne fotocollager. Eftersom rammen er så stor, er der masser af plads til mindre billeder, som tilsammen skaber en samling af dine absolutte favoritbilleder. Vores aflange fotorammer kan anvendes både stående og liggende.

Hvis du planlægger at samle en lille collage i din ramme, har vi desuden passende passepartouter, som giver en smart indramning til dine billeder. En fotocollage kan være en rigtig god løsning til feriebillederne eller bryllupsbillederne. En fotocollage er derudover den perfekte gave til en, der står dig nær. Blandt vores rammer finder du en mængde gode alternativer, og vi håber, at du finder en ramme, som falder i lige netop din smag!