Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer 65x65 cm

Er du på udkig efter en rigtig stor fotoramme i kvadratisk form, så kan det være, at vores 65x65 cm rammer er præcis, hvad du mangler. Vi har dem i flere forskellige varianter, så du kan finde den helt perfekte billedramme til dit motiv.

Tag et kig herunder, og vælg blandt forskellige farver, materialer, glastyper med mere. Vores fotorammer fås i forskellige stilarter, så du nemt kan finde den ramme, der på bedste vis fremhæver dit motiv.

15 Produkter

Billedrammer i formatet 65x65 cm

I denne kategori har vi samlet alle vores kvadratiske fotorammer, som passer til motiver med målene 65x65 cm. Disse rammer passer bl.a. til dig, som har et større motiv, der skal indrammes og sidenhen hænges op på væggen. Hos os finder du rammer i flere forskellige modeller og farver, og vi håber, at du finder en fotoramme, som passer lige til dit hjem. Uanset om du leder efter en enkel ramme, som lader billedmotivet tale for sig selv, eller en mere eksklusiv ramme, som hjælper med at løfte det lille ekstra frem i dit billede, er der stor sandsynlighed for, at du finder den hos os.

Vores fotorammer i denne kategori passer ganske udmærket i kombination med en smuk passepartout, som fremhæver billedet. Passepartouter kan også bestilles her i webshoppen. Finder du ingen, som passer til størrelsen på din fotoramme, kan du altid bestille en passepartout efter mål - præcis i den ønskede størrelse.

Rammerne i denne kategori kan også anvendes til at skabe en smuk fotocollage med flere mindre billeder. Det er ideelt til dig, som vil hænge flere af dine favoritbilleder op på væggen, men ikke vil benytte dig af alt for mange rammer, som optager en masse plads. Større rammer, som dem i denne kategori, fungerer ganske udmærket på egen hånd, men kan også blive et flot indslag i en billedvæg.

Tjek gerne vores udvalg af kvadratiske rammer i størrelsen 65x65 cm ovenfor. Vi håber, at du finder de helt perfekte rammer til dit hjem her hos BGA!