Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 50x75 cm

Vi har et bredt udvalg af 50x75 cm rammer, så du kan finde præcis den ramme, der passer til dit motiv.

Vil du have en clipsramme? En i sort træ? Måske er det en hvid eller sølvfarvet ramme, der lokker? Uanset hvad du er interesseret i, er der masser af rammer at vælge mellem.

Vores fotorammer kan anvendes i liggende format, så hvis du har et billede, der måler 75x50 cm, passer vores rammer perfekt.

24 Produkter

Billedrammer i formatet 50x75 cm

Ramme 50x75 cmHer har vi samlet de rammer, der passer til billeder i størrelsen 50x75 cm. Hos os finder du rammer, som kan anvendes både vertikalt og horisontalt. En stor, flot ramme er den perfekte indretningsdetalje i dit hjem. I vores sortiment finder du et bredt udbud, så du kan finde netop det, du søger.

Hvis du er ude efter en fotoramme til et større billede eller en ramme, hvor du kan kombinere dine billeder med en smart passepartout, har du taget det rigtige valg med BGA. I denne kategori har vi nemlig samlet alle vores rammer, som passer til billeder i størrelsen 50x75 cm. Disse fotorammer har billedforholdet 2:3 og kan anvendes både til både liggende og stående billeder. Mange af dem er også fremstillet med både vægbeslag og støtteben, hvilket bevirker, at du kan vælge, om du vil have dem hængende på væggen eller stående på et bord eller en hylde.

I vores sortiment finder du en mængde rammer, som passer til billeder med målene 50x75 cm (75x50 cm). Vi forhandler rammer i flere forskellige stilarter, hvilket gør det lettere at finde en ramme, som passer ind i netop dit hjem. Uanset om du er ude efter en meget enkel fotoramme eller en mere luksuriøs model, har vi det, du leder efter. Find den perfekte ramme til hjemmet her hos os!

Praktiske tips når du vælger ramme

Eftersom du er på denne side, gætter vi på, at du er på jagt efter en fotoramme i størrelsen 50x75. Herligt, så er det klaret. Men har du styr på, hvilken farve du vil have på rammen? Hvilken stil og listebredde, og om du vil have en passepartout?

Vores billedrammer på 50x75 cm fås i flere fine farver. Overvej gerne, hvilket indtryk du ønsker, at dit nye billede skal give. Skal det være et diskret indslag i dit hjem, eller vil du have, at det skal skille sig ud og tiltrække blikke? Det kan man på sin vis styre ved hjælp af farven på rammen. En hvid eller træfarvet ramme er ofte lidt mere diskret end en sort eller guldfarvet.

Bredden på kantlisten har også stor effekt på udseendet. Vi har rammer med både smalle og brede lister. Kig rundt i vores sortiment, og se hvad du kan lide. Sørg også for at forestille dig, hvordan rammen bliver med motivet, som du vil indramme.

En sidste ting, som er værd at overveje, er, om du vil give dit motiv en ekstra indramning i form af en passepartout? Det kan løfte indtrykket yderligere og virkelig fremhæve motivet. Vores passepartouter er fremstillet i syrefrit papir, hvilket forhindrer, at de bliver gule og grimme med tiden. Dit billede kommer altså til at se lige så fint ud år efter år.