Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 15x22 cm

Mangler du rammer til motiver på 15x22 cm? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har et flot udvalg af forskellige modeller i denne størrelse. Når du kender målene på din ramme, skal du beslutte dig for farve, materiale, glastype og om rammen skal være blank, højblank eller mat.

Skal du bruge en billedramme, som passer til et motiv på 22x15 cm? Så kan du sagtens bruge en af vores 15x22 cm rammer i liggende format.

15 Produkter

Rammer 15x22 cm

Her finder du vores sortiment af billedrammer 15x22 cm. Vælg mellem farverne sort, hvid, brun, guld og sølv, samt hvilken type af ramme, du vil have – smalle eller bredere lister, og om de skal være matte eller blanke?

Når du vælger ramme, er det en god idé at tage udgangspunkt i det motiv, der skal indrammes. Farven og stilen på rammen kommer til at have indflydelse på, hvordan hele motivet fremstår. En hvid ramme vil eksempelvis ikke tage særlig meget opmærksomhed fra motivet. En kraftigere guldramme kan til gengæld få hele billedet til at skille sig ud.

Posters

Er du allerede sikker på hvilket motiv, du vil indramme? Eller starter du med rammen og vælger motivet derefter?

Hvis du ikke allerede har dit motiv, kan vi anbefale at tage et kig blandt vores posters. Der finder du alle tænkelige motiver og stilarter. Er du typen, der elsker at indramme og pryde væggene med tankevækkende citater. Eller foretrækker du illustrationer? Kig rundt i vores sortiment, og se, om du finder en poster, der falder i din smag!

Billedvæg

Disse rammer fungerer godt som en del af en såkaldt billedvæg. En billedvæg er en blanding af flere billeder, som tilsammen skaber en større enhed fremfor at hænge alene hver for sig.

Det er meget almindeligt at kombinere rammer i forskellige farver og stilarter for at skabe et effektfuldt udtryk. Vil du have en diskret billedvæg, kan det være en god idé at købe rammer i samme farve, men ellers kan det give en fantastisk effekt at blande på kryds og tværs.

Udnyt gerne vores guide, hvis du har brug for tips og inspiration.

Hvad med en passepartout?

Selv lidt mindre rammer som disse billedrammer på 15x22 cm kan piftes lidt ekstra op med en passepartout! En passepartout giver dit motiv en ekstra indramning og giver hele billedet en lidt flottere finish.

Vores passepartouter er fremstillet af PH-neutralt og syrefrit papir af markedsførende Carson. Du ved måske, at visse passepartouter bliver gullige og grimme med tiden, efterhånden som de udsættes for meget direkte sollys? Vores passepartouter har en lang holdbarhed, og takket være det PH-neutrale og syrefri papir holder de sig flotte år efter år. Derfor behøver du ikke bekymre dig om, at dine billeder bliver grimmere med tiden.

Simpel ophængning

Sommetider kan det være lidt svært at få sine billeder på plads på væggen. Der skal måles og bores, og ofte kommer man til at lave fejl, selv om man har været meget nøje og forsigtig.

Vores billedrammer på 15x22 cm kan med fordel hænges op med disse smarte selvhæftende søm fra Tesa. De egner sig til alle typer af underlag og leveres med instruktioner til, hvad du skal gøre for at få mest muligt ud af dem. De er meget lette at anvende og kan nemt fjernes igen uden at efterlade spor. Du kan oven i købet genbruge dem.