Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 25x25 cm

Hvis du er ude efter en ramme med et sejt og anderledes udtryk, er du kommet til det rette sted - vi tilbyder en række kvadratiske billedrammer med målene 25x25 cm. Tag et kig herunder og se, hvad der fanger netop din opmærksomhed.

Vil du have en mat ramme i sølv? En guldfarvet med floatglas? Måske en klassisk sort, som passer til alt? Det er op til dig.

54 Produkter

Billedrammer i formatet 25x25 cm

Leder du efter flotte fotorammer til dine nyfremkaldte billeder? Så kig i sortimentet ovenfor, hvor vi præsenterer dig for alle vores firkantede rammer, som passer til billeder i størrelsen 25x25 cm. Her finder du derfor en masse flotte rammer, som passer glimrende på væggen i dit hjem. Giv nyt liv til det kedelige tapet via personlige billeder, som portrætterer dine favoritøjeblikke, og lad alle tage del i dine lykkeligste stunder i livet. Disse rammer passer lige så godt til bryllupsbillederne som til familiebilleder og feriebilleder.

En pæn ramme gør en kæmpe stor forskel for både indretning og motiv. Desuden beskytter rammen dit billede fra snavs og ridser, hvilket bidrager til, at billedet holder sig flot i længere tid. Vores firkantede rammer findes i flere forskellige farver og designs. Vi har alt fra enkle stilrene modeller til luksuriøse alternativer i flotte farver. Find din favorit ved at sammenligne de forskellige alternativer ovenfor. Hos os findes der noget til alle!