Rammer 80x100 cm

Vores rammer på 80x100 cm passer til alle billeder i denne størrelse, og de kan alle sammen anvendes i liggende format, så de også passer til motiver på 100x80 cm. Vi har en masser forskellige varianter, så du kan finde lige præcis den fotoramme, der matcher din smag og stil.

Tjek vores udbud herunder for at finde netop din favorit.

Visning 3 produkter

Billedrammer 80x100 cm

Hvis du vil have en rigtig god ramme til dine billeder i størrelsen 80x100 cm, så skal du lede lige her! Det gælder selvfølgelig uanset hvilken slags ramme og uanset hvilken størrelse, for vi har masser af forskellige rammer til jeres mest elskede motiver!

Der er meget som gør at et billede bliver smukkere med en ramme, men det vigtigste er, at man finder den helt rigtige ramme til det helt rigtige billede. Vores rammer er altid de rigtige, for vi har gennem lang erfaring og stort interesse altid de bedste rammer i vores sortiment, så du skal bare sørge for at vælge den du synes passer bedst hjemme hos dig!

Hvorfor rammer?

Det findes mange forskellige stilarter når det handler om indretning og nogle vil altid have rammer, mens andra aldrig vil have det og en tredie gruppe vil have en blanding. Når man har en ramme så giver det et mere “påklædt” indtryk og billedet fremtræder på en anden måde. Hvis man ikke bruger ramme så kan et billede lettere forsvinde ind i væggen, men en ramme giver billedet den rette indramning som gør at det får den opmærksomhed, som det fortjener.

De motiver du har som passer i en af vores rammer som er i størrelsen 80x100 cm vil stråle og tiltrække sig blikkene - og det er jo netop det man vil, når man hænger et billede op!

 

Køb flere samtidigt!

At have flere motiver i samme størrelse på en og samme væg er altid flot og især hvis man anvender samme ramme til alle billeder! Gør det, at du kikker de billeder igennem som du har hjemme, eller brug muligheden for at købe posters her hos os i den rigtige størrelse. Derefter skal du bare købe så mange af rammerne, som du har brug for, og skabe din smukke, harmoniske væg!