Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 7x7 cm

Hvis du mangler en nuttet lille 7x7 cm ramme, er du havnet det rette sted. Vi har en række forskellige kvadratiske billedrammer i denne størrelse. De passer perfekt til små fotos såvel som andre små motiver.

Køb den farve, der passer bedst til netop dit motiv. Bliver det sort? Bliver det guldfarvet? Måske hvidt? Det er bare at vælge og vrage.

8 Produkter

Billedrammer i formatet 7x7 cm

I denne kategori finder du alle vores firkantede fotorammer, som passer til motiver i størrelsen 7x7 cm. Disse rammer er super søde og passer perfekt til dine mindre billeder. En lille ramme er eksempelvis et godt valg til dig, som gerne vil have, at familieportrættet skal pryde skrivebordet. Har du en større familie, kan du passende supplere med flere af disse små rammer, måske i reolen. Små rammer passer kort sagt perfekt ind i billedet af dine kære.

Vores sortiment rummer et velassorteret udvalg af fotorammer. Her finder du alt fra enkle og stilrene rammer til de mere eksklusive rammer med flotte detaljer og herlige farver. Variationen er stor, hvilket gør det noget lettere at finde lige det, du leder efter. Tag et kig på vores sortiment og find den fotoramme, der får dit hjerte til at slå lidt ekstra hurtigt.