Rammer 70x90 cm

Vores rammer på 70x90 cm passer perfekt til dine store motiver. Har du et billede på 90x70 cm, passer rammerne lige så godt. De kan nemlig alle sammen bruges i liggende format.

Vi har forskellige farver, stilarter, materialer og glastyper. Desuden kan du vælge, om din ramme skal være mat, blank eller højblank. På den måde kan du finde en billedramme, der passer perfekt til dit motiv.

Visning 26 produkter

Rammer 70x90 cm

Blandt vores billedrammer på 70x90 cm kan du vælge mellem flere forskellige farver, lige fra diskrete hvide rammer til luksuriøse og guldfarvede. Måske du er ude efter en ramme i sølv eller sort? Det har vi også.

Udover forskellige farver kan du også vælge hvilket materiale, du ønsker til din billedramme på 70x90 cm. Hvis du er ude efter en let ramme, kunne aluminium måske være noget? Vores aluminiumrammer fås i sort, sølv og guld. Hvis de ikke er noget for dig, har vi også fotorammer i denne størrelse, som er fremstillet af træ eller komposit. Trærammerne fås i samtlige farver (sort, hvid, guld, sølv, brun og træfarvet), mens kompositrammerne fås i farverne guld og sølv. Kig rundt blandt billederne, og find din favorit.

En billedhylde giver valgfrihed

Synes du, ligesom vi, at det kan være svært at finde den perfekte placering til dine billeder? Pludselig føles det som en meget stor beslutning – ”tænk, hvis jeg fortryder, når jeg har fået skruen i væggen; så er det jo for sent!”.

En god måde at afdramatisere projektet på er ved at placere sine billeder på en billedhylde. På en billedhylde kan du nemt skabe variation, og du kan bytte billederne ud når som helst. I vores sortiment er der billedhylder i forskellige farver, stilarter og længder. Vælg, om du vil have en smallere hylde, som kun har plads til et enkelt billede, eller en bredere model med plads til flere billeder.

Hvad siger du til en billedvæg?

Har du flere motiver, du gerne vil indramme og hænge op på dine vægge, og har du svært ved at finde ud af hvilket billede, du skal prioritere? Tænk, hvis du ikke behøvede at vælge? Hvis du bare kunne hænge alle dine favoritmotiver op, uden at det så underligt eller forkert ud?

Det kan du faktisk ved at lave en såkaldt billedvæg! Der er ingen regler, hvad angår billedvægge, og du bestemmer fuldstændig selv, hvordan du vil kombinere forskellige rammer og motiver. Mange kan godt lide et simpelt, rent look såsom sort-hvide motiver indrammet i hvide rammer. Andre synes, det er sjovt at vove pelsen lidt mere og kombinere rammer i forskellige farver og størrelser med farvestråelende og sort-hvide motiver side om side. Det er som sagt helt op til dig, og hvad du synes er flottest i dit hjem.

Når man laver en billedvæg, er det meget almindeligt, at man som et minimum bruger forskellige rammestørrelser, og man kan med fordel skabe dynamik ved at kombinere liggende og stående formater. Det kan også være flot at blande kvadratiske og rektangulære rammer, eksempelvis disse 70x90-rammer.

Der er masser af tips og inspiration at hente på nettet, både i tekst- og billedform, og vi har naturligvis også samlet vores bedste råd til, hvad man skal overveje, når man laver en billedvæg. Dem kan du finde her i vores guide.