Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

20% rabat på alle vores fotoalbummer med koden 'ALBUM20'

Rammer i 30x90 cm

Her finder du vores flotte rammer som passer billeder i 30x90 cm. Find din yngslingsramme i dag!

20 Produkter
 

Billedrammer i 30x90 cm

Er det lykkedes dig at fange et smukt øjeblik i panorama-format, eller elsker du den følelse, der skabes i et rum, når flere aflange billeder sættes op ved siden af hinanden? Vi ved alle, at et billede siger mere end tusind ord, og at et smart indrammet billede siger endnu mere! Aflange motiver giver dit hjem en spændende fornemmelse og fortjener at blive fremhævet via smarte rammer. Vores rammer i formatet 30x90 cm passer perfekt til panoramafotos og lodrette motiver. Hvad siger du eksempelvis til at indramme det flotte landskab, som du tog billede af under bjergvandringen eller de høje solsikker, som stolt svajede i haven sidste sommer?

Et smalt vægparti går fint til en enkelt ramme i formatet 30x90 cm. Vælger du at indramme flere aflange fotos eller plakater og placerer dem sammen, bliver indtrykket allerflottest med fotorammer i den samme farve. Hvorfor ikke vælge flere sammenhængende motiver, som sammen bliver til en spændende billedvæg? Et andet alternativ er at kombinere motiver, som skiller sig ud fra hinanden, og skabe kontraster med en dynamisk fornemmelse. Vælg dine rammer med målene 30x90 cm i sort eller hvid, så du nemt kan matche dem med det nuværende interiør. Søger du en ekstra luksuriøs fornemmelse, så gør brug af rammer, som glitrer i guld eller sølv! Vores store sortiment inkluderer noget for ethvert hjem og enhver smag.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om noget angående vores rammer i størrelsen 30x90 cm? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice! Det er meget vigtigt for os, at du som kunde får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.