Rammer 70x80 cm

Mangler du en ramme, der kan sætte prikken over i'et på dit motiv i størrelsen 70x80 cm? Så er det bare med at tage et kig i vores sortiment herunder. Vi har en masse forskellige at vælge mellem, og da vores rammer også kan anvendes i liggende format, kan du sagtens bruge dem til dine motiver i størrelsen 80x70 cm.

Med fotorammer i denne størrelse kan man med fordel hænge flere sammen på en væg. Vælg med omhu, da dette er en stor rammestørrelse.

Visning 5 produkter

Rammer 70x80 cm

Med en ramme i størrelsen 70x80 cm, eller en hvilken som helst størrelse, bliver ethvert billede flottere. Det er win-win at nusse med sine favoritmotiver, fordi man nogle gange finder gamle billeder, man havde glemt. Når man finder dem frem fra skufferne, får de lidt velfortjent tid i rampelyset samtidig med, at man selv kan nyde de gamle favoritter igen. Kanongod løsning!

Nu er det naturligvis ikke kun gamle favoritter, der fortjener en ramme; der er jo også masser af nye billeder, plakater, fotos med mere, der bør hænges op. Det er ofte sådan, at man hænger nye motiver op på væggene og derefter gemmer de gamle væk. Derfor kan de være en god ide at gøre status derhjemme ind i mellem, så alle motiverne kan få lov til at hænge fremme.

Netop størrelsen 70x80 cm er en god størrelse, der passer ind i de fleste rum. Visse rammestørrelser kan jo godt føles lidt for små eller lidt for store til nogle rum, men med 70x80 cm kan man være sikker på, at det hele kommer til at spille.

Skab et kreativt miljø

Vi kan jo godt lide kreative miljøer skabt ved at blande rammer i forskellige farver og størrelser. Det er noget, at alle burde prøve, for det giver virkelig en fantastisk stemning i hjemmet. Hvorfor holde sig indenfor rammerne ”hvidt og simpelt”, når det ofte bliver lidt kedeligt? Prøv med nogle rammer i størrelsen 70x80 cm, og brug dem til at indramme farvestrålende motiver med, eller køb rammer i lidt forskellige farver. Eller hvorfor ikke gøre begge dele?

Hvis du gerne vil holde dig til hvidt, har vi mange forskellige rammer i både 70x80 cm og i større og mindre størrelser. Vi garanterer, at alle kan finde deres stil her hos os!