Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

FIND GODE TILBUD BLANDT ALLE VORES KAMPAGNER »

Rammer i 35x50 cm

Vores rammer i størrelsen 35x50 cm er meget populære, og det er ikke så underligt - de er nemlig det perfekte valg til dine lidt større billeder. Vi har forskellige varianter, så du nemt kan finde den rette farve, materiale, stil og udtryk.

Du kan naturligvis også bruge vores fotorammer i liggende format til dine motiver, der måler 50x35 cm. Tjek vores sortiment herunder for at udvælge de billedrammer, der er rigtige for dig.

73 Produkter
Visning 1 - 60 af 73 produkter

Billedrammer i formatet 50x35 cm

I denne kategori finder du alle vores rammer i størrelsen 35x50 cm. I vores sortiment finder du rammer i flere forskellige modeller og stilarter, hvilket gør, at du nemt kan finde noget, der passer ind i netop dit hjem. Ved hjælp af en fotoramme fra os kan du give dit foto en smuk indramning og samtidig fremhæve det dér lille ekstra i det. Find din favorit hos os allerede i dag!

Hvis du leder efter en rektangulær ramme i en mellemstor størrelse, kan rammerne i denne kategori være lige præcis dem, du leder efter. Her har vi nemlig samlet alle vores rammer i størrelsen 50x35 cm (35x50 cm). Disse fotorammer passer til dig, som vil indramme et favoritfoto i et lidt større format. I sortimentet finder du en masse flotte rammer i forskellige stilarter, farver og designs. Dette skulle gerne gøre det lettere for dig at finde en ramme, som passer ind i netop dit hjem. Uanset om du leder efter en mere simpel ramme i sort eller en mere eksklusiv fotoramme i guld eller sølv, finder du den her hos os.

Vores rammer i størrelsen 50x35 cm kan anvendes både vertikalt og horisontalt. Ønsker du at give dit billede en ekstra smuk indramning, kan du kombinere en ramme fra denne kategori med en flot passepartout efter mål. Passepartouten fungerer super fint i de lidt større rammer som disse og hjælper med at understrege motivet. Hæng gerne rammerne op på en væg sammen med andre rammer, enten sammen med nogle få rammer i samme størrelse eller med flere mindre fotorammer i forskellige størrelser. I dag er de såkaldte billedvægge blevet et stort hit, og rammerne i denne kategori passer fremragende til denne type projekter.

Vores målsætning er, at alle vores kunder finder noget, som falder i deres smag. Derfor er sortimentet spækket med flotte rammer, som passer til forskellige indretninger og hjem. Se vores udvalg ovenfor og find netop dine favoritter hos os! Vi håber, at du falder pladask for rammerne.