Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 40x70 cm

Skal du indramme et billede i størrelsen 40x70 cm? Så er du havnet det rigtige sted - vi har nemlig en række fotorammer i denne størrelse i forskellige modeller, som du kan vælge mellem. Dette en en skøn størrelse til en ramme, og den kommer uden tvivl til at udgøre en god indretningsdetalje.

Se hvad vi har af rammer i størrelsen 40x70 cm herunder for at finde din favorit. Har du et motiv, der skal hænge hortisontalt? Intet problem. Vores billedrammer kan også bruges i liggende format, så de passer til billeder i størrrelsen 70x40 cm.

15 Produkter

Billedrammer 40x70 cm

Hvis der er noget, som stort set alle har i deres hjem, er det rammer. Om det er rammer i størrelsen 40x70 cm eller andre størrelser, er ikke så vigtigt; Pointen er, at vi alle sammen har rammer derhjemme! Og hvis der er noget sted, der er godt at lede efter nye rammer, er det her hos os! Vi har en stor passion for netop rammer, så her bliver du ikke skuffet!

Vi er vilde med alverdens typer af rammer, og vores sortiment er fyldt med rammer i forskellige farver, former, størrelser og så videre. Vi gør alt for, at du som kunde skal kunne finde netop det, du søger! Mangler du en ramme eller to i størrelsen 40x70 cm? Så er det bare at gå på jagt i vores sortiment og finde den eller de rammer, der appellerer mest til dig!

Kig også rundt blandt vores rammer i andre størrelser, for det kan aldrig skade at blande lidt! 40x70 cm er en super god størrelse, så det er sandsynligt, at du køber flere rammer i netop denne størrelse. Uanset hvilken størrelse du vælger, er vores levering altid i top!

De plakater, vi vælger, passer godt sammen med vores rammer. Dette gælder også de rammer, hvis mål ikke passer perfekt med vores plakater. Udvælg eksempelvis din favorit blandt vores motiver og tilkøb en ramme, der er lidt større for at skabe et flot, innovativt look!

Lad dig ikke sidde fast i ”boksen”, men prøv at tænke lidt uden for! Indretningen af hjemmet bliver meget sjovere, hvis man tør at prøve lidt forskelligt af i stedet for at sidde fast i samme spor som altid. Rammer og plakater, hvad enten det gælder størrelsen 40x70 cm eller andre størrelser, er det perfekte sted at begynde, når hjemmet trænger til en opfriskning! Det er billigt og enkelt og kan gøre en stor forskel i ethvert rum!

Det er altid sjovt at pifte hjemmet lidt op, og det er ekstra sjovt, når det kommer til detaljer såsom rammer, plakater, krukker, planter og lignende. Det gør en kæmpe forskel i hjemmet, og ofte kan det række med små forandringer, så du ikke behøver kaste en masse penge efter tapet og nye møbler.

Se dig omkring her på vores side for at finde rammer i størrelsen 40x70 cm såvel som andre størrelser, plakater med alverdens tænkelige motiver og størrelser og meget mere. Når du har kigget rundt i vores sortiment, er vi sikre på, at du har fået masser af gode idéer til, hvordan du skal give dit hjem den perfekte makeover!