Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 24x24 cm

Vores rammer på 24x24 cm er det perfekte valg til dine kvadratiske favoritmotiver. Med den rette ramme kan du på bedste vis fremhæve dine motiver. Vi har et bredt sortiment af 24x24 cm billedrammer, så du kan finde en ramme, der passer perfekt til netop dit hjem.

Tag et kig herunder og se, hvad vi kan tilbyde - vi har noget for enhver.

35 Produkter

Billedrammer i formatet 24x24 cm

Her har vi samlet en mængde flotte firkantede fotorammer, som passer til billeder i størrelsen 24x24 cm. Disse rammer passer fint til væggen. Med et par matchende rammer kan du skabe en super flot og personlig billedvæg, der er fyldt med dine favoritbilleder. En større ramme, som dem du finder i denne kategori, passer udmærket til de smukke bryllupsbilleder eller familiebillederne. Hæng billederne op over sengen eller i dagligstuen, så I hver dag kan mindes disse magiske stunder.

For os er det vigtigt, at alle vores kunder finder de ønskede produkter, og derfor tilbyder vi dig et varieret udbud af rammer i forskellige farver og designs. Vi har alt fra yderst enkle og stilrene alternativer til overdådige rammer i guld og sølv. Den ramme, du vælger, gør meget både for billedet og indretningen. Hos os kan du finde den perfekte ramme, som understreger stemningen i det udvalgte motiv.

Tænk på dette, når du vælger ramme

Når du leder efter en ramme til dit motiv, er der et par ting, der er værd at overveje. Ud over målet tænker man som regel først på farven. Farven på rammen kommer til at påvirke, hvordan hele billedet opfattes, så gå gerne ud fra motivet, som skal indrammes. Ønsker du, at rammen og motivet skal smelte sammen, så brug lignende farver. Vil du i stedet have, at rammen skal fremhæve og forstærke motivet, så vælg en farve, der giver lidt mere kontrast.

Hvid giver et diskret indtryk – især hvis rammen hænges på en hvid væg – mens en sort ramme kan skille sig lidt mere ud. Vil du skabe en følelse af lidt luksus og have en billedramme, som løfter motivet lidt ekstra, kan du måske satse på en ramme i guld eller sølv.

På samme måde som farven markerer sig på rammen, gør stilen og bredden på listen det samme. Blandt vores billedrammer på 24x24 cm finder du både rammer med tynde og diskrete lister samt rammer, som har betydeligt bredere lister. Nogle har fine udsmykninger, som løfter rammen yderligere.

Kig rundt i dit hjem, og tænk over, om du vil have, at dit billede skal følge samme stil som den øvrige indretning, eller om du vil have det til at skabe kant og udgøre en kontrast.