Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 50x56 cm

Her finder du rammer til motiver i størrelsen 50x56 cm. Vi har en masse forskellige at vælge mellem, så dit motiv kan blive fremhævet på bedste vis. Vælg herunder mellem de forskellige farver, materialer, og stilarter i vores udvalg.

Du kan naturligvis anvende vores rammer i liggende format, så hvis du har et motiv i 56x50 cm, passer de perfekt.

Vælg med omhu, da vi har alt fra hvide til guldfarvede fotorammer. Hvilken ramme fanger dit øje?

15 Produkter

Billedrammer i formatet 50x56 cm

Her finder du vores udbud af flotte rammer med målene 50x56 cm. Vi stræber hele tiden efter at vores sortiment skal vokse med nye fine produkter og derfor vokser kategorierne i shoppen nu og da. Leder du efter et ramme i et særligt design med disse mål som du ikke kan finde her? Kontakt gerne vores dygtige kundeservice, så vi skal se hvad vi kan gøre!

Glem ikke at du altid kan finde en passepartout hos os som passer som supplement til rammen, uanset hvilken farve du vil have på den.

At sætte dit motiv i form af et foto du holder af, eller en flot plakat, i en passende ramme er en perfekt måde at fremhæve både farve og form. Hvilket design på rammen som fungerer bedst hjemme hos dig, ved du allerbedst, men selvfølgelig er der nogle enkle retningslinjer at følge, som altid fungerer. En sort eller en hvid ramme er for eksempel nem at matche med både motiv og indretning i rummet. Hvis dit billede har en mørk baggrund vælger du en hvid ramme - og modsat, for bedste resultat. I visse tilfælde kan dog en hvid ramme sammen med en hvid baggrund i billedet skabe en luftig og lidt mere spændende stemning.

Det næste skridt er at matche træsort i din interiør med trærammer i samme nuance. Brug gerne den samme træsort i hele rummet, for at få en harmonisk indretning. Trærammer og andre detaljer i træ, bliver meget smukke sammen med f.eks.  græsgrønt, mosgrønt, havblåt eller lyseblåt - farver som du også finder i himlen og planteriget!

Hvis du vil have billeder som tiltrækker sig ekstra opmærksomhed, kan du vælge rammer i sølv, guld eller en flot farve. Kombiner sølv med kolde nuancer, guld med varme og en farverig variant med farver i samme farveskala.