Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 70x70 cm

Mangler du en kvadratisk ramme i stort format? Så er en af vores flotte fotorammer på 70x70 cm måske noget for dig. Vi har en række forskellige rammer i denne størrelse, så du kan finde en, der passer perfekt til dig. Bliver det en ramme i eg? Måske en sort med brede lister? En i sølv?

Tag et kig i vores sortiment herunder for at se, hvad du kan lide.

49 Produkter

Billedrammer i formatet 70x70 cm

Ramme 70x70 cmLeder du efter en rigtig stor fotoramme til dit absolutte favoritbillede? Så er du havnet det rette sted. Hos os finder du nemlig yderst flotte firkantede rammer, som passer til billeder i størrelser op til 70x70 cm. Disse rammer hjælper dig med at skabe den rette indretningsstil i hjemmet og giver samtidig dit motiv et både flot og professionelt udtryk. Med en ramme beskytter du også billedet mod ridser og ikke mindst støv.

En rigtig stor ramme er noget af det første, man lægger mærke til, når man træder ind i et rum, og derfor er det vigtigt, at du finder den helt rigtige ramme til dit hjem. Om den er enkel eller eksklusiv, spiller i virkeligheden ingen rolle. Det centrale er, at den er flot og føles rigtig til dig. Dette er noget, som vi er yderst bevidste om her på BGA, og derfor har vi samlet vores absolut flotteste rammer i forskellige designs her i kategorien. Gennemsøg sortiment og find din favoritramme hos os!

Værd at overveje når du vælger ramme

Så, hvad skal du overveje, når du kigger rundt i vores sortiment efter den perfekte ramme til dit motiv?

Det første du bør overveje, er farven på rammen, eftersom denne sætter præg på hele billedet i helhed. Farven kan både fremhæve motivet og nærmest drukne det. Hvis du eksempelvis har hvide vægge i dit hjem, og du vil sætte din billedramme på 70x70 cm op der, vil en hvid ramme få den til at smelte sammen fint med baggrunden – har du desuden et motiv, som ikke tiltrækker meget opmærksomhed, vil hele billedets udtryk opfattes som diskret.

Forestil dig nu samme hvide væg, men motivet viser en kamelæon, som skifter i alt fra smaragdgrøn til kornblå. Baggrunden er gul, og du vælger at indramme billedet i en rød ramme. Kan du se det for dig? Denne vilde farveeksplosion kommer til at tiltrække blikke på lang afstand, og den kommer ikke til at gå ubemærket hen. Kan du se, at rammen spiller en vigtig rolle i det endelige resultat af billedets udseende?

Ud over farven på rammen kan rammens liste have en stor påvirkning. En tynd liste tager ikke så meget opmærksomhed fra motivet, mens en rigt udsmykket liste uden tvivl vil tiltrække sig opmærksomhed.

Når dette er sagt, så tænk det hele igennem i ro og mag, så du finder frem til, hvad dit billede skal formidle. Motivet er selvfølgelig vigtigt, men som vi har vist, så spiller udseende, stilen og farven på rammen også en stor rolle.