Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 10x10 cm

Har du små kvadratiske minibilleder, der mangler flotte rammer? Så bør du tjekke vores sortiment af 10x10 cm billedrammer herunder. Vi har et stort udvalg af billedrammer i netop denne størrelse, så du kan godt forvente at finde noget, der falder i din smag.

Bliver det en stilren og klassisk ramme uden brede lister? Er der et særligt materiale, du er ude efter? Er det primært farven, der er afgørende? Det er helt op til dig.

32 Produkter

Billedrammer i formatet 10x10 cm

I denne særlige kategori finder du de firkantede rammer, som passer til billeder i størrelsen 10x10 cm. Disse rammer passer fint til en personlig billedvæg, eller måske skal du have indrammet et hyggeligt familiebillede på skrivebordet i kontoret? En fotoramme i størrelsen 10x10 cm er et fint alternativ til dig, som vil have en tilpas stor ramme. Den er hverken for lille eller for stor.

I udbuddet ovenfor finder du et par virkelig flotte og stilrene alternativer, som passer ind overalt – i soveværelset, dagligstuen, kontoret, på væggen, på boghylden, ja overalt! Disse rammer er desuden både prisvenlige og kvalitative. De beskytter endvidere dine billeder mod støv og ridser, samtidig med at de indrammer dem på smukkeste vis og løfter billedmotivet.

Hos os har du alle muligheder for at finde noget, som du bare må eje. Find den personlige favorit blandt vores flotte firkantede fotorammer, Perfekt til Instagram billeder!