Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

20% rabat på alle vores fotoalbummer med koden 'ALBUM20'

Rammer i 40x80 cm

Her finder du vores flotte rammer som passer billeder i 40x80 cm. Find din yngslingsramme i dag!

Rammer 40x80 cm

Interesserer man sig for indretning, ved man, at rammer altid kan pifte et rum op. Netop størrelsen 40x80 er et godt valg til mange forskellige typer motiver, så hvis du har et passende billede derhjemme, synes vi, du skal slå til og snuppe en af vores flotte rammer i denne størrelse!

Vi har rammer i størrelsen 40x80 cm i en masse forskellige designs, så du skal ikke bekymre dig om at finde en model, der passer til lige netop din smag. Vælg blot den eller de rammer, du synes om, og læg dem i kurven. Så snart rammerne leveres hjemme hos dig, kan du begynde at dekorere væggene med dine favoritmotiver!

Når man dekorerer sine vægge, kan man med fordel slippe ideen om, at alting skal matche 100 %. Et tip er at lave en billedvæg, hvor man blander forskellige farver og rammestørrelser. Det skaber et helt andet liv på væggen, hvilket igen skaber liv i rummet og i sidste ende i hele hjemmet.

Hvis du vil have en masse nye rammer, enten i størrelsen 40x80 cm eller i andre størrelser, finder du dem garanteret hos os. Vi har nogle af de flotteste og mest moderne rammer på det skandinaviske marked. Hvis du ikke finder noget, du kan lide her hos os, kan du nok ikke lide rammer – for vi har nemlig noget for enhver smag!

Måske du er ude efter en træramme? Eller noget sølvfarvet? Måske en guldramme? Sorte og hvide i kombination? Er det noget helt femte, der lokker? Tag et kig blandt vores store udvalg – her kan du finde både en og flere rammer, der passer ind i dit hjem!