Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 9x9 cm

Her finder du vores flotte rammer som passer billeder i 9x9 cm. Find din yngslingsramme i dag!

13 Produkter

Billedrammer i formatet 9x9 cm

Leder du efter de perfekte fotorammer til din billedvæg? Så er du havnet det rette sted. Her har vi samlet alle vores fine rammer som er tilpasset til billeder med målene 9x9 cm. Denne type rammer gør sig rigtigt godt på en billedvæg sammen med en gruppe fotorammer i forskellige formater. Den passer også ganske udmærket på boghylden eller skrivebordet. Det mindre format gør rammen meget praktisk, da den ganske enkelt passer ind overalt.

I denne kategori finder du rammer i flere forskellige materialer, farver og designs. Vi har alt fra enkle fotorammer i forskellige farver til de lidt mere eksklusive sølvrammer og elegante trærammer med en indvendig guldkant. Det store udvalg resulterer i, at alle vores kunder har mulighed for at finde noget, de synes om. Den firkantede form er rigtig flot og passer flot ind i et stilrent hjem. Tag et kig i sortimentet ovenfor og find en ramme, som passer perfekt hjemme hos dig!