Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 22,7x50 cm

Her finder du de perfekte fotorammer til dine lange, smalle motiver i størrelsen 22,7x50 cm. Vi har dem i forskellige prisklasser og alverdens stilarter, så du kan finde en, der passer perfekt til dig og dit hjem. En ramme skal supplere både motiv og rum, og det kan alle vores 22,7x50 cm rammer.

Mangler du en ramme til et billede på 50x22,7 cm? Vores fotorammer kan bruges i liggende format, så de passer lige så godt til horisontale motiver.

24 Produkter

Billedrammer i formatet 22,7x50 cm

Hos os finder du de smarteste aflange fotorammer til de bedste priser. I sortimentet har vi et godt udvalg af rammer, som passer til billeder i størrelsen 22,7x50 cm (50x22,7 cm). Disse fotorammer har mange gode egenskaber, hvilket gør dem til det perfekte valg! De kan både anvendes til et større billede i aflangt format samt til en gruppe mindre billeder, som tilsammen skaber en smart collage. Begge alternativer passer som gaveidéer. En aflang ramme er desuden den perfekte indretningsdetalje til det trendy hjem!

Vores aflange rammer kan anvendes både liggende og stående, hvilket giver dig mulighed for selv at vælge, hvordan du vil hænge dine billeder op. Hos os finder du kun stilrene rammer af en god kvalitet, og vi håber naturligvis, at du finder din favorit i netop vores sortiment. En fotoramme fra os kommer garanteret til at hænge super flot på din væg. Tjek straks vores produkter.

Nogle smarte tips på vejen

Når man forbereder sine billeder, er det næsten uundgåeligt at efterlade små spor i form af fingeraftryk. Dette kan jo virke harmløst, men det kan være ret irriterende, når man har brugt meget tid på at få sine billeder, som man vil have dem. Man har målt og markeret på væggen, hængt billedet op, og…alt man ser, er de der fedtede mærker!

For at undgå at dette sker, kan du med fordel bruge sådan et par tynde bomuldshandsker. De forhindrer fingeraftryk og i værste fald små ridser og andre mærker, så når du har hængt dit nye billede op på væggen, kan du bare læne dig tilbage og nyde det i stedet for at finde pudsekluden frem… Handskerne, som du finder i vores sortiment, fås i flere forskellige størrelser, og de er en prisvenlig måde at undgå unødigt ekstraarbejde på.

Når du hænger dit billede op på væggen, kan det også ske, at man tilfældigvis kommer til at ridse væggen med fotorammen. Selv dette har vi løsningen på! Løsningen kaldes frame bumpers, og de er en lille selvklæbende beskyttelse, som du nemt sætter fast på bagsiden af dine billeder. En pakke indeholder 20 styk frame bumpers, som rækker til 5 rammer. Ikke flere mærker – hverken på væggene eller på dine rammer.