Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 10x20 cm

Vores rammer i 10x20 cm er det perfekte valg til dine lange, smalle motiver. Vores sortiment af rammer i denne størrelse er bredt og passer lige så godt i liggende format til motiver med målene 20x10 cm.

Hvilken ramme falder du for? Måske der er en bestemt farve, du er særligt vild med?

10 Produkter

Rammer 10x20 cm

Elsker du at tage panoramabilleder? Har du fyldt kameraet eller mobilen op med billeder at vidstrakte strande, uendeligt bølgende hav eller stjernehimler uden ende? Vil du dekorere dine vægge med disse billeder, men kan du ikke finde nogen passende ramme? Så kan du ånde lettet op, for hos os er der en række billedrammer på 10x20 cm at vælge mellem, som passer perfekt til lange, smalle motiver.

Liggende eller stående ?

Selvom de fleste panoramamotiver er liggende, fines der naturligvis også stående motiver i dette format. Tænk eksempelvis på Eiffeltårnet, en giraf med sin lange hals eller bare et billede af en stående person, hvor du ikke vil have en masse baggrund med udenom.

Derfor er vores billedrammer 10x20 lavet til, at du selv kan vælge, om du bruger dem til liggende eller stående formater.

De leveres desuden med både støttefod og beslag til vægbeslag. På den måde kan de både stilles på et møbel eller hænges op på væggen.

Med andre ord kan du nemt variere brugen af din billedramme på 10x20 cm. Den ene dag kan den hænge i stående format på væggen med et billede af et højt bjerg; den næste dag kan den bruges liggende med et billede af en sandstrand på skænken i dagligstuen som minde om en dejlig sommer.

Hvis du vælger at hænge rammen på væggen, kan det med fordel gøre med vores selvhæftenede søm. Med disse søm, som kan bruges på alle slags vægge, er rammen nem at montere, så du kan læne dig tilbage og nyde dit værk.

Hvilken farve?

Vores billedrammer 10x20 cm findes i flere klassiske farver. Med en hvid rammer lader du billedet få den opmærksomhed, det fortjener, da den hvide farve ikke overtager og trækker blikke til sig.

En sort ramme stikker mere ud end en hvid, og på den måde kan rammen få lidt mere opmærksomhed. Den passer til sort-hvide såvel som farvestrålende motiver. Ved at indramme dit motiv i en guldfarvet ramme, kan du give dine billeder et ekstra løft og skabe en luksuriøs fornemmelse i hverdagen.

Vores sølvfarvede billedrammer passer lige så godt ind i et hypermoderne hjem, der følger de seneste indretningstrends, som i et klassisk og tidløst hjem. Sølv slår aldrig fejl.

Men hvem siger, at man behøver at vælge? Du kan jo altid købe flere rammer i forskellige farver.

Hvad med en billedvæg?

En billedvæg er, når rammer i forskellige farver, størrelser og stilarter blandes, og tilsammen skaber en flot helhed i stedet for at lade hvert billede tale for sig selv.

Vores billedrammer 10x20 cm kan med fordel bruges som en del af en billedvæg, da formatet er godt til at bryde med de øvrige rammer. Skab en spændende effekt ved at blande dem med kvadratiske og rektangulære rammer.

På en billedvæg kan billederne hænges både stående og liggende for at skabe et levende udtryk. Det bedste er at prøve sig frem og se, hvad der ser godt ud. Hvis du vil have tips og inspiration til, hvordan du laver din egen billedvæg, så læs gerne vores guide.