Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 13x17 cm

Har du fine små motiver i størrelsen 13x17 cm, som mangler rammer? Så bør du tage et kig i vores sortiment herunder og se, hvad vi kan tilbyde. Ligesom med større motiver fortjener også billeder at blive sat i flotte billedrammer - vælg derfor en ramme, som fremhæver dit motiv bedst muligt.

Har du et motiv i størrelsen 17x13 cm, passer vores rammer perfekt - alle vores rammer kan nemlig også bruges i liggende format.

2 Produkter

Rammer 13x17 cm

I vores sortiment af billedrammer 13x17 cm har vi netop nu to forskellige modeller at tilbyde – men hold øje, for vi opdaterer og fornyer hele tiden vores udvalg. Vores billedrammer 13x17 cm er en del af produktserien Slim Matt, som er fremstillet af træ.

Rammens finish er mat, hvilket giver et rent look og gør, at den ikke skiller sig for meget ud fra den øvrige indretning.

Du kan vælge mellem farverne sort og guld. Sort er en klassiker, som gør sig særligt godt på en lysere væg, hvor den udgør en flot kontrast. Den passer godt sammen med både farvestrålende og ensfarvede motiver.

En ramme i guld skaber et lidt mere luksuriøst udtryk og kan give et simpelt motiv et ekstra løft, eller måske forstærke et motiv, som allerede trækker blikke til sig.

Vores billedrammer 13x17 cm er lavet med mat antirefleksglas. Takket være dette, bliver du ikke forstyrret af lys, der reflekteres i glasset og gør det svært for motivet at komme til sin ret.

Hænge eller stille?

Ved du allerede, hvor du vil placere dit nye billede? Måske er placeringen netop det, du går ud fra, mens resten (ramme og motiv) løses hen ad vejen? Eller måske situationen er helt modsat – du har dit billede og snart din ramme, men du aner ikke, hvor billedet skal placeres! Intet problem. Denne fotoramme er lavet sådan, at den både kan hænges på en væg og stilles på et møbel ved hjælp af den medfølgende støttefod. Den kan også monteres i både stående og liggende format, hvilket betyder, at du heller ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt rammen kan bruges, hvis du en dag vil skifte motivet ud. Du kan med andre ord have din billedramme hængende på væggen i stående format den ene dag, og stille den på et møbel i liggende format den næste.

Måske på en hylde?

Hvis du har svært ved at vælge en placering til dit nye billede, kan en alternativ løsning være at købe en billedhylde. Med sådan en kan du så nemt som ingenting variere og udskifte dine billeder. Det er et smart alternativ til alle, der synes, det er svært at finde den helt rigtige placering til deres billeder, og som måske ikke er så glade for ideen om at skulle bore eller slå søm i væggen. Ganske vist skal hylden også hænges op, men derefter kan man som sagt udskifte billederne på den så let som ingenting.

I vores sortiment finder du billedhylder i flere forskellige farver, stilarter og størrelser. Tag et kig, og se, hvad der passer bedst til din nye billedramme. Måske du vil matche en sort ramme med en hvid hylde? Eller bryde helt med en hvid ramme? Til guldfarvede rammer passer sorte og hvide hylder lige godt.

Vores billedrammer 13x17 cm passer også rigtig godt på en såkaldt billedvæg. På en billedvæg kombineres rammer i forskellige størrelser, stilarter og farver, og det er dine ønsker og din smag, der bestemmer udseendet. Brug gerne vores guide, hvis du har brug for lidt inspiration.