Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

20% rabat på alle vores fotoalbummer med koden 'ALBUM20'

LP-Rammer (32x32 cm)

Vores 32x32 cm ramme passer lige godt til oladeomslag som til broderier.

25 Produkter
 

Billedrammer til LP-cover (32x32 cm)

Leder du efter en flot ramme til dit gamle LP-etui? Hos os finder du de perfekte rammer til at opbevare dine gamle idoler pænt og trygt. Rammerne i denne kategori er nemlig specielt lavet til at passe til LP-etuier. I vores udbud finder du flere flotte rammer i forskellige stilarter, og vi håber, du finder, hvad du leder efter. Find dine gamle LP-favoritter frem og pryd væggen med legenderne!

Hvis du stadig har dine gamle LP-plader, har de formodentlig en meget stor sentimental værdi for dig. Det er måske på høje tid at finde dem frem fra gemmerne og lave små kunstværker ud af dem, i stedet for de bare ligger og samler støv et eller andet tilfældigt sted. At indramme dem og give dem deres helt egen plads på væggen i dagligstuen er vel ikke helt forkert? Ved at indramme coveret beskytter du det desuden mod snavs og skader, samtidig med at det bliver en skøn indretningsdetalje.

Hos os på BGA finder du nemt det, du søger! Leder du i en helt almindelig fotobutik, kan det ofte være ret svært at finde en ramme med de rette mål, men hos os finder du flere flotte rammer i de helt rigtige mål til dit elskede LP-cover. Ønsker du en mere eksakt produktbeskrivelse, klikker du blot på den LP-ramme, der fortjener at blive forenet med dine covers!

I vores sortiment finder du en række forskellige stilarter og farver, og det skulle derfor gerne være noget nemmere at finde det udvalgte produkt. Uanset hvilken slags ramme du er ude efter, er chancen stor for, at du finder den hos os. Vi har alt fra enkle rammer til de mere eksklusive alternativer. Alle viser de motivet fra dets bedste side. Så vælg rammen ud fra din personlige smag. Her hos BGA findes der noget for alle, så find de perfekte rammer til dine LP-covers her hos os!