Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 18x57 cm

Mangler du en 18x57 cm ramme? Dette er en størrelse, som både er flot og usædvanlig.

Med sin fede form påvirker en ramme med målene 18x57 cm rummet mere end de fleste andre rammer - husk det, når du vælger, så dit motiv fremhæves på bedst mulig vis.

Alle vores rammer kan også bruges i liggende format, og kan dermed lige så godt bruges til motiver i størrelsen 57x18 cm.

Rammer 18x57 cm

Kender du det, når man finder den helt rette ramme til det helt rette billede? Er det ikke en fantastisk følelse? Det synes vi i hvert fald, og vi elsker, når motiv og ramme passer perfekt til hinanden. Med størrelsen 18x57 cm er du garanteret en flot ramme, som ikke slår fejl!

Vi har rammer i alle muligt størrelser og i forskellige farver, så du – hvis du vil – kan kombinere denne ramme med andre rammer i andre størrelser og farver. Måske har du flere forskellige motiver, som du gerne vil have hængende sammen på samme væg? Så er det en god idé at vælge, om alle rammerne skal have samme farve, eller om du har lyst til lidt af hvert. På den måde bliver det lettere at vælge rammer.

Vi er vilde med billedvægge med rammer i samme farve og størrelse, hvad enten det er størrelsen 18x57 cm eller en anden størrelse. Men vi synes også, det er flot at blande både farver, former og størrelser på billeder og rammer. Vi synes med andre ord, at det kan være flot, uanset hvad man vælger at gøre!

Da alle vores produkter er prisvenlige, kan man godt unde sig selv og sit hjem lidt af hvert. Hvis du synes, at væggene derhjemme er lidt tomme, anbefaler vi, at du finder nogle flotte plakater og rammer her hos os. Vi har nemlig passende rammer, både i størrelsen 18x57 cm og andre størrelser, til vores plakater, så du kan få det hele på en gang. Smart, ikke?