Fortrydelsesret/returret

Returret i 90 dage
Vi vil gerne have at du som kunde skal være tilfreds med dine valg af produkter, når du handler hos os. Derfor tilbyder vi enkel returnering og hele 90 dages returret på din vare.

Du kan sende dine varer retur med Bring, GLS eller med Budbee afhentning. Du behøver ikke anmelde din retur til os – det er nok bare at sende pakken tilbage til os. Hvis produktets indplastning mangler har vi ret til erstatning for værdiforringelse (det tager tid for os at klargøre varer til salgbar stand), skal du derfor huske at emballere din forsendelse grundigt for at undgå fragtskader. Så snart vi har modtaget dine returnerede varer, tilbagebetaler vi dine penge indenfor 20 dage til den konto, du oprindeligt betalte med.

Sådan sender du returpakken:
Når du sender produkterne tilbage til os, står du selv for omkostningerne ved returfragt, og denne returomkostning tilbagebetales ikke. Vedlæg altid din følgeseddel, som du fik af os i pakken når du returnerer. Du indleverer dine varer i nærmetse pakkeshop. Sørg for at pakke varerene ordentligt ind, så de ikke går i stykker under fragten tilbage til os.

For produkter som går retur via pakkeshop (maks. størrelse 75x105 cm) er returfragtgebyret 29 kr. og du kan købe en returseddel ved at -klikke her-. For større produkter, som går via hjemmelevering er returfragtgebyret 395 kr. For returnering af disse skal du kontakte kundeservice.

Hvis produkterne er uåbnede, får du hele beløbet tilbage (inkl. det fragtgebyr du betalte, da du bestilte). Er produkterne allerede åbnede eller ikke i nystand, har vi ret til at fratrække det beløb, der svarer til denne evt. værdiforringelse, fra det beløb som tilbagebetales. Produktet skal returneres i originalemballage.

Vær opmærksom på at returret/fortrydelsret ikke gælder på varer bestilt efter specialmål eller personlige produkter som er specielt tilpasset efter dine ønsker som f.eks. rammer efter specialmål eller forstørrelser.