Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 21x29,7 cm (A4)

Her finder du alle rammer som passer billeder i A4-format (21x29,7 cm).

173 Produkter
Visning 1 - 60 af 173 produkter

Billedrammer A4

Flot billedvæg med guldfarvede rammer i flere forskellige størrelser, bl.a. A4Hvis der er et mål på rammer og posters med mere, som vi alle sammen kender rigtig godt, så er det vist 21x29,4 cm (A4), er det ikke? Hvor mange notesbøger, udskrifter, skolepapirer og andet har man ikke lige haft gennem sit liv, som netop havde målene 21x29,4 cm (A4)? Rigtig mange, er svaret!

Rammer i denne størrelse er helt perfekte, da man ofte modtager diplomer, certifikater med mere i denne størrelse. Det er naturligvis også mange andre ting, der har denne størrelse, så der skal nok være en masse, der passer i disse rammer!

I denne kategori finder du de perfekte fotorammer til dine billeder med målene 21x29,7 cm. Det vil sige billeder i et A4-format. Disse rammer er ideelle til dig, som for eksempel vil kunne indramme et diplom. Selvfølgelig kan de også anvendes til billeder af forskellig art. I vores sortiment finder du et stort udbud af rammer i flere forskellige stilarter, hvilket forhåbentlig vil lette din søgen efter den perfekte ramme.

En rektangulær fotoramme, såsom vores rammer med målene 21x29,7 cm (29,7x21 cm), kan anvendes i et både stående og liggende format. En anden fordel ved rammerne i denne kategori er, at mange af dem har både støtteben og vægbeslag. Søger du mere information om en specifik ramme, skal du blot klikke på billedet. Tag dig god tid til at gennembladre vores sortiment og sammenlign de forskellige rammer, så du finder din nye ramme!

Ramme efter motiv

Det er vel ikke så underligt, at mange gerne vil have rammer til deres favoritbilleder og –motiver. Det er flot at indramme sine billeder, og så er det en smart måde at beskytte billederne mod sollys, støv og lignende.

Hvis man har et motiv derhjemme, som man er meget glad for, så bør man naturligvis forkæle billedet med en ramme, der passer perfekt til – ingen tvivl om det! Det er ikke svært at finde, hvad man søger her hos os, hvad end det er rammer i størrelsen 21x29,4 cm, (A4), eller om man søger rammer i andre størrelser.

A4 er også den mest populære rammestørrelse til diplomer, som næsten altid printes i A4-format. Til diplomer plejer vi at anbefale simple sorte eller guldfarvede rammer.

At dekorere hjemmet smukt

Rammer og billeder af forskellige slags gør et hjem mere hyggeligt og rart. Man kan hurtigt ”sætte kulør” på et rum med et par flotte rammer med de rette billeder i, fordi det gør, at væggen får liv. En væg kan jo være så meget mere end en væg, og hvis der er noget, der kan sikre, at væggen bliver en del af indretningen, så er det rammer, billeder og andre ting, man hænger op.

Man skal ikke være så nervøs, når det kommer til indretning; i stedet bør man følge sit hjerte. Det bliver måske ikke helt lige så glamourøst og trendy som i magasinerne, men med familiefotos og andre personlige klenodier kan man indrette hjemmet virkelig fint, hvis man bare tør at slå sig lidt løs.

Bland klassisk og moderne

En stil, der fungerer godt for mange, er at blande klassisk og gammelt med nyt og moderne. Det kan være rigtig flot med en meget retro-inspireret ramme ved siden af en ramme, der er topmoderne. To rammer i forskellige stilarter kan bringe det bedste frem hinanden og skabe et virkelig skønt udtryk i indretning!