Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 40x100 cm

Hvis du mangler en rigtig stor ramme i størrelsen 40x100 cm, kan du finde det, du søger her - vi har nemlig et hav af forskellige fotorammer i denne størrelse.

Hvis du skal bruge billedrammen til et panoramamotiv, kan du anvende en af vores rammer i liggende format. På den måde passer rammerne også til motiver på 100x40 cm. Tag et kig herunder for at finde de rammer, der passer til netop din indretningsstil. Skal det være en billedramme i guldfarve? Eller måske en klassisk, sort ramme med matte, smalle lister? Eller noget helt tredje? Det ved kun du.

25 Produkter

Billedrammer i formatet 40x100 cm

Rammerne i denne kategori har målene 40x100 cm og kan i de allerfleste tilfælde anvendes både liggende og stående. Dette giver en række muligheder for dig, som holder af at dekorere dit hjem eller kontor. Rammer i størrelsen 40x100 cm (100x40 cm) passer både til store flotte motiver som til en collage med mindre billeder, som du selv sammensætter. Det gør disse fotorammer perfekte til bryllups- og familiebilleder samt til fotocollager, der kan gives væk som en skøn gave. Naturligvis er alle vores rammer produceret i førsteklasses materialer.

Vores rammer fås i friske og klassiske farver samt i et elegant design. Det gør dem til smarte indretningsdetaljer, som tilføjer noget til ethvert hjem. Tag et kig på vores fotorammer i denne størrelse, og så kommer du helt sikkert til at finde noget, som passer til netop dig!

Værd at overveje, når du vælger ramme

Vores billedrammer på 40x100 cm fås i flere forskellige farver. Overvej, hvilket indtryk dit nye billede skal give; skal det smelte diskret ind med den øvrige indretning? I så fald er en hvid ramme måske at foretrække. Ønsker du i stedet, at den skal tiltrække blikke og ligesom ”stikke ud” fra væggen? En mørkere ramme, i eksempelvis brun eller sort, har ofte den effekt. Træ passer fint ind i den skandinaviske indretningsstil og giver et naturligt indtryk, mens en ramme i guld eller sølv giver en stemning af luksus og glamour.

Det også være værd at overveje, om du vil have en ramme med en blank eller mat finish. En mat ramme er lidt mere diskret, mens en blank ramme skiller sig lidt mere ud, eftersom den skinner. Vi har begge varianter i vores sortiment af billedrammer 40x100 cm.

Endelig bør du overveje, hvilken slags liste din ramme skal have; blandt vores rammer findes lister i alt fra 9,8 mm til 79 mm bredde, både simple og skinnende samt mere udsmykkede varianter.