Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

FIND GODE TILBUD BLANDT ALLE VORES KAMPAGNER »

Rammer i 15x15 cm

Hvis du er på udkig efter en kvadratisk ramme med målene 15x15 cm, kan du finde, hvad du søger i vores udbud herunder. Vi har nemlig flere forskellige modeller af 15x15 cm rammer i forskellige stilarter. Du kan vælge mellem simple, stilrene designs, vintage-modeller, trærammer, guldfarvede med mere.

En kvadratisk billedramme skiller sig ud og tiltrækker opmærksomhed, så vær opmærksom på hvilket motiv og hvilken placering, du vælger til din nye ramme.

66 Produkter
Visning 1 - 60 af 66 produkter

Billedrammer i formatet 15x15 cm

Her finder du vores firkantede fotorammer til billeder med målene 15x15 cm. Vi har sammensat et herligt udvalg af rammer, som passer til alle hjem. Hvad enten du leder efter enkle og billige rammer til feriebillederne eller mere eksklusive rammer til bryllupsbillederne, finder du dem hos os! Vi har noget for enhver smag. Desuden er vores fotorammer både prisvenlige og produceret i en rigtig god kvalitet. De beskytter endvidere dine fotografier mod unødvendige ridser og snavs og giver dem en smuk indramning, som løfter motivet.

Vælg mellem farverige og trendy eller luksuriøse og elegante rammer. Hos os findes der ganske enkelt lidt af hvert, og der er noget for alle. En firkantet fotoramme passer eksempelvis godt på væggen eller boghylden. Klik dig ind på den ønskede ramme og læs mere om dens egenskaber. På denne måde bliver det lettere at finde det, du leder efter. Find din favorit allerede i dag!

Enkel ophængning uden mærker

Synes du, at det er en smule besværligt at hænge dine billeder op? Så kan vi anbefale vores selvklæbende kroge, som med fordel kan bruges til disse billedrammer på 15x15 cm. Krogene har den såkaldte Powerstrips®-teknik, hvilket gør, at de er supernemme at bruge og tage af, uden at de efterlader spor – de kan tilmed genbruges med en ny selvklæbende strimmel.

Når du arbejder med dit billede – både når du montere motivet og hænger det op på væggen – kan det være smart at bruge et par tynde bomuldsvanter. Hvem har ikke været med til at hænge billeder på væggen, og så opdage, at de er dækket af fingeraftryk – og selvfølgelig lige på indersiden af glasset?! Undgå dette ved at bære vanter. Så kan du nyde billedet, så snart det er på plads i stedet for at lede efter rengøringsmidler og pudseklud.

Det sidste tip, vi vil dele med jer omkring ophængning af et nyt billede, er at fæste såkaldte frame bumpers på bagsiden af fotodrammen. Frame bumpers er små, selvklæbende beskyttere, som forhindrer din fotodramme i at lave ridser og mærker på væggen og på rammerne, der hænger ved siden af. En pakke indeholder 20 styk, hvilket rækker til 5 billeder. En enkel og billig måde at undgå grimme mærker på.