Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 18x18 cm

Er du glad for kvadratiske rammer? Så er vores 18x18 cm rammer lige noget for dig. Vi har dem i mange forskellige modeller, så du kan finde præcis den billedramme, der passer perfekt til dig.

Tag et kig i vores udbud herunder og se, hvad der tiltaler dig. Måske det bliver en 18x18 cm ramme i en flot guldfarve? Eller måske du er mere til det enkle og stilrene? Er der en særlig farve, dit hjerte banker for?

68 Produkter
Visning 1 - 60 af 68 produkter

Billedrammer i formatet 18x18 cm

Leder du efter smukke fotorammer til billeder i størrelsen 18x18 cm? Så er du havnet i den rigtige kategori. I sortimentet ovenfor finder du et godt sortiment af firkantede rammer, som passer til de lidt større billeder. Disse rammer er super flotte til væggen, men passer også stående på eksempelvis en billedhylde eller kommode. En firkantet fotoramme passer ind i alle hjem, uanset stilretning. Hos os har vi nemlig rammer i utallige designs, hvilket gør det lettere for dig at jagte bestemte rammer.

Farverig, simpel eller elegant? Hos os er der rammer for alle, og vi har fotorammer i alt fra hvid og sort til blå, rød, guld og sølv. Kort sagt alt, hvad du kan forestille dig. Find favoritproduktet i vores store udvalg af rammer.

Giv dit billede en ekstra ramme

Til vores billedrammer på 18x18 cm er der et stort antal passepartouter, som du kan supplere din ramme med. Med en passepartout giver du motivet en ekstra indramning, og billedet bliver fremhævet på en endnu finere måde.

Blandt vores passepartouter, som passer til dette format, kan du vælge mellem flere forskellige farver og stile. Farven på passepartouten har større betydning, end man måske tror – prøv gerne at lægge dit motiv på en mørk og lys baggrund, og se hvad der sker med billedet. Er det fremhævet, eller smelter det lidt sammen med farven bag det? Intet er rigtigt eller forkert, spørgsmålet er, hvad du ønsker, at passepartouten skal gøre for lige dit billede?

I vores sortiment fås også passepartouter med forskellige former på selve åbningen. Hvad med eksempelvis at omgive dit motiv med et hjerte?

Du har måske set passepartouter, som er blevet misfarvede eller gule med tiden? Dette kan ske, når billedet udsættes for sollys i lang tid. Det behøver du ikke at bekymre dig om, når du handler hos os. Vores passepartouter er nemlig fremstillet af PH-neutralt og syrefrit papir, hvilket forhindrer, at de bliver misfarvede eller gule med tiden. Dit billede vil med andre ord blive ved med at se fint ud. Vil du forhindre, at motivet eller billedet ender med at sidde skævt i rammen, kan vi anbefale vores passepartout-tape.