Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 20x40 cm

Mangler du et ramme til et fint motiv på 20x40 cm? Så bør du tage et kig i vores udvalg herunder - vi har nemlig flere forskellige varianter i denne størrelse. Måske du er på udkig efter en billedramme med blanke lister? En sort, simpel model, der passer til alt? En i guld? Det ved kun du.

Alle vores rammer kan anvendes i liggende format, så hvis du har et billede på 40x20 cm, passer vores rammer lige så fint til det formål.

14 Produkter

Rammer 20x40 cm

Vores billedrammer på 20x40 cm er fremstillet af træ og fås i farverne sort, hvid, brun, træfarvet, guld og sølv. Rammerne fås også med både mat og blank finish. Hvis du foretrækker en ramme med blank finish, kan du vælge mellem guld og sølv. Foretrækker du i stedet en mat finish, kan du vælge mellem alle farverne. De matte rammer er en smule mere diskrete, mens de blanke skaber et mere luksuriøst udtryk, hvilket forstærkes yderligere ved, at de er guld- eller sølvfarvede.

Liggende eller stående?

Hører du til dem, der elsker friheden til at kunne variere motivet i dine rammer? Og tænker du, at det kan blive et problem, hvis du vil skifte et stående motiv ud med et liggende? Sådan er det måske med andre rammer, men vi ønsker, at du skal kunne få så meget som muligt ud af dine billedrammer. Derfor er vores rammer lavet sådan, at de kan hænges op i både liggende og stående format.

Denne ramme er jo lidt lang og smal, så et passende motiv kunne eksempelvis være en høj bygning, et majestætisk træ - eller hvad med en solsikke? Rammen ville i så fald hænge i stående format. Men en billedramme 20x40 cm kan lige så godt bruges til et billede af en vidstrakt strand, en månebelyst horisont eller en slange, der snor sig henover savannen. Med sådanne motiver ville rammen naturligvis hænge i liggende format.

Eftersom vores rammer er fremstillet på denne måde, behøver du aldrig at lade et billedes format stå i vejen, hvis du vil skifte motivet ud.

Forslag til motiver

Tager du udgangspunkt i et motiv, som du gerne vil indramme? Eller står du i den modsatte situation, hvor du har fundet en ramme, der ville se godt ud i dit hjem, og nu skal du finde et motiv til den?

Mange holder af at få fremkaldt egen fotografier i store formater. Måske du har et favoritbillede fra en ferie, du gerne vil forevige og have mulighed for at kigge på hver dag? Et alternativ er at indramme en tegning eller billede, som du, eller en du holder af, har lavet.

I de fleste aviser og magasiner er der ofte mange finde billeder, som du kan hænge op. Hvis du finder flere og har svært ved at vælge, kan du lave en collage ved at kombinere mange forskellige billeder.

Der er også mange, der er glade for at indramme citater og kloge ord og hænge dem op på væggen til daglig påmindelse. Uanset om det er gamle klassikere som Carpe Diem eller noget, du selv har fundet på, og som betyder meget for dig, kan ordene få en helt særlig effekt, når de rammes ind.

Hvis du er usikker på hvilket motiv, du kan lide, er der faktisk også nogen, der bare hænger tomme rammer op. Dette kan skabe en enorm effekt og et interessant brud mod væggen, som tiltrækker opmærksomhed og giver anledning til nysgerrige spørgsmål. Hvis du bliver træt af looket, kan du jo når som helst fylde rammen med noget mere udtryksfuldt.