Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 6x9 cm

Det er ikke kun dine store billede, der fortjener flotte rammer - det er mindst lige så vigtigt, at de små motiver får en smuk udsmykning i form af fine rammer. Vi har en række billedrammer i størrelsen 6x9 cm at vælge mellem, og de passer lige så godt til motiver, der måler 9x6 cm, da de også kan bruges i liggende format.

Et lille motiv i en lille ramme på 6x9 cm kan blive mere synlig, end man umiddelbart skulle tro, men vær opmærksom på, hvor du placerer det, så det ikke forsvinder blandt andre større rammer.

8 Produkter

Billedrammer 6x9 cm

Selv dine mindste billeder og motiver fortjener at blive fremhævet og få lidt opmærksomhed. Det mener vi i hvert fald, og i vores sortiment findes der flere billedrammer med målene 6x9 cm at vælge mellem.

Lige nu tilbyder vi billedrammer på 6x9 cm i farverne sort, guld og sølv (men hold øje, for vores sortiment opdateres løbende). Er du usikker på hvilken farve ramme, du vil have, eller ved du måske, at du slet ikke vil have nogen ramme overhovedet, så kan vi anbefale vores magnetramme. Med sådan en får motivet den udelte opmærksomhed, og den kan nemt hænges op på en hvilken som helst magnetisk overflade. Hvorfor ikke pifte køleskabet lidt op eller bruge rammen til små, hyggelige påmindelser på en magnetisk opslagstavle?

Tips til motiver

Du tænker måske, at det er svært at finde et passende motiv til så lille en ramme? Vi tænker tværtimod, at små rammer kan bruges til alle de der små guldkorn, som ikke har en plads nogen andre steder. Børnenes skolefotos er jo en klassiker! Med årenes løb bliver det jo til en masse billeder, og så vil man måske gerne vælge de mindre formater, så hele rummet ikke bliver fyldt op

Små billeder fra aviser og magasiner kan også passe fint i en lille ramme, lige som små favoritcitater, du gerne vil mindes om i løbet af dagen.

En sjov idé er at lade flere små rammer skabe et større motiv, når de sættes sammen. Man kan eksempelvis skabe en kort tekst ved at lade hver billedramme indeholde et bogstav og forme ord ved at sætte rammerne ved siden af hinanden. Måske et navn?

Som del af en billedvæg

Ved du, hvad en billedvæg er? Det er, når man bruger rammer i forskellige størrelser, farver og stilarter, som tilsammen udgør en flot enhed, i stedet for bare at lade hvert billede hænge for sig selv.

Vores billedrammer 6x9 cm passer godt til dette formål. Et tip er at anvende dem sammen med andre lidt mindre rammer. Sammen med meget store rammer kommer denne lille størrelse hurtigt til at fremstå som det sorte får.

På en billedvæg kan billederne hænges både stående og liggende for at skabe et levende udtryk. Det bedste er at prøve sig frem og se, hvad der er pænest. Hvis du gerne vil have tips og ideer til, hvordan du skaber en billedvæg, kan du se vores guide.

Hænge eller stille?

Nu hvor du har fundet rammen til dit motiv, skal du vælge, hvor du vil placere dit nye værk. Skal rammen hænges op på væggen, eller skal den stå på et møbel?

Vores fotorammer 6x9 cm er lavet til både at kunne stå og hænge, så hvis du skifter mening med tiden, er det ikke noget problem. Fordi de er så små og lette, kan de, hvis du vil have dem til at hænge, med fordel hænges op med vores selvhæftende søm. Disse kan bruges på alle typer af vægge, og monteringsinstruktioner medfølger.