Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 20x28 cm

Herunder finder du hele vores udvalg af rammer i størrelsen 20x28 cm, som passer til alle typer af motiver. Har du et fint foto, du vil indramme? Et udklip fra en avis? Noget andet flot? Så er det bare at vælge blandt de forskellige farver og stilarter, vi har i vores sortiment.

Har du et billede i størrelsen 28x20 cm? Vores billedrammer kan bruges i liggende format, så du også kan bruge vores 20x28 cm rammer til den slags motiver.

22 Produkter

Billedrammer i formatet 20x28 cm

I denne kategori finder du alle vores rammer, som passer til billeder med målene 20x28 cm. Disse fotorammer har billedforholdet 5:7, og størrelsen anvendes ofte på skolebilleder. Rammerne i denne kategori passer med andre ord ganske udmærket til børnenes skolebilleder. I vores sortiment finder du rammer i en masse forskellige modeller, hvilket gør, at du nemt kan finde de perfekte rammer både til dit eget hjem samt til de skolebilleder, som for eksempel bedsteforældrene skal have.

En fotoramme i størrelsen 20x28 cm (28x20 cm) kan naturligvis anvendes til andet end bare skolebilleder. Du kan bl.a. vælge mellem at anvende rammen horisontalt eller vertikalt samt på væggen eller på en hylde. De fleste af vores rammer har både støtteben og vægbeslag. Klik på den ramme, som falder i din smag, og læs mere om dens egenskaber. Hos os har alle en chance for at finde det, de søger. Find din favorit allerede i dag!