Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 20x20 cm

En kvadratisk ramme er en indretningsdetalje, som skiller sig ud, så sørg for at vælge det rette motiv til rammen. Vores små rammer i 20x20 cm passer godt sammen med andre rammer såvel som alene. De er altså lette at placere i et hvilket som helst rum.

Vil du have en lilla ramme, en hvid eller en af træ? Eller er det måske en ramme i guld eller sølv, du er på udkig efter? Hvilken type lister? Ingen lister? Det er bare op til dig at vælge din egen favorit.

93 Produkter
Visning 1 - 60 af 93 produkter

Billedrammer i formatet 20x20 cm

Har du fremkaldt flotte billeder i størrelsen 20x20 cm? Hos os finder du de perfekte rammer til dine billeder. I udbuddet ovenfor finder du en masse firkantede fotorammer, som passer til billeder i størrelser op til 20x20 cm. Vi gør det nemt at finde den ønskede ramme, da vi har samlet et varieret udbud bestående af både klassiske og moderne rammer. Hos os skal alle kunne finde det, de vil have. Sort, hvid, guld, sølv, blå, rød, brun – her finder du rammer i alle de populære farver. Har du mon allerede fundet en favorit?

20x20 rammer er perfekte til billedvæggen

At skabe en perfekt billedvæg kan føles som et evighedsprojekt, man aldrig bliver helt færdig med. Rammerne i denne kategori passer perfekt til eksempelvis billedvæggen. Match dem med mindre rammer i forskellige formater og udfyld dem med alle dine favoritøjeblikke. Virker det en anelse uoverskueligt for dig, kan disse rammer også hænges op alene eller to og to. En flot fotoramme kan gøre en verden til forskel, så sig farvel til alle hjemmets kedelige vægge.