Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

20% rabat på alle vores fotoalbummer med koden 'ALBUM20'

Rammer i 100x100 cm

Her finder du vores flotte rammer som passer billeder i 100x100 cm. Find din yngslingsramme i dag!

7 Produkter
 

Billedrammer i formatet 100x100 cm

Leder du efter en rigtig stor, kvadratisk fotoramme? Du finder den her! I denne kategori har vi samlet rammer i størrelsen 100x100 cm. Disse rammer passer supergodt til fotocollage og naturligvis også til større fotografier og malerier. I vores sortiment finder du rammer i forskellige størrelser og stilarter, hvilker gør det muligt for alle vores kunder at finde det, de er på jagt efter. Vi håber, at du finder det, du søger, hos os!

En stor fotoramme kan anvendes til meget. Den passer rigtigt godt til alt fra at skabe smarte fotocollager til indramning af større fotografier og kunstværker. Rammerne i denne kategori er hele 100x100 cm og kan dermed rumme en række mindre fotografier. Det er desuden en perfekt størrelse til en stor og fin fotocollage af familien eller vennegruppen. Fotocollagen bør hænge et sted, hvor alle kan se den. Den er også en sjov gave til en, som fylder år.

Store kvadratiske rammer er det perfekte valg til vedkommende, der elsker at indrette, da de kan anvendes både enkeltvis eller sammen med et par mindre rammer, hvis man vil skabe en hyggelig billedvæg. Med en stor fotoramme kan du desuden kombinere dit motiv med en smart passepartout, så du giver billedet et ekstra løft. Brugen af passepartouter ses overalt, og du finder masser af forskellige modeller i vores sortiment. Passepartouter kan anvendes både til enkelte fotos samt til fotocollager.

Hos BGA er vi meget omhyggelige med at udvælge produkterne, da vi ønsker, at alle vores kunder skal kunne finde noget, de synes om. Derfor har vi i denne kategori samlet en række forskellige designs i størrelsen 100x100 cm. En stor ramme skaber ofte blikfang, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du er glad for din ramme og synes, at den virkelig passer ind i sammenhængen. Vi ser frem til, at du finder de helt rigtige rammer til dit hjem her hos os. Tag straks et kig på alle mulighederne!