Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 13x13 cm

Små kvadratiske rammer som disse i 13x13 cm har en flot form, og denne type billedramme har en fin effekt uanset motiv. Vi har en række forskellige at vælge mellem, som du finder i vores sortiment herunder. Se, hvad vi har at tilbyde af 13x13 cm rammer og se, hvad der fanger dit blik.

Vi har forskellige stilarter, materialer og glastyper af vælge mellem. Man kan også vælge, om man ønsker en ramme, der er mat, blank eller højblank.

21 Produkter

Billedrammer i formatet 13x13 cm

I denne kategori har vi samlet de firkantede fotorammer, som passer til dine billeder i størrelsen 13x13 cm. En ramme er den perfekte indretningsdetalje til dit stilrene hjem, hvad enten den placeres på væggen eller boghylden. Saml dine favoritbilleder, indram dem alle i flotte matchende rammer og skab en flot billedvæg. Med personlige billeder på væggene gør du dit hjem mere levende og hjemligt, samtidig med at de minder dig om alle de sjove ting, du har oplevet gennem livet.

I vores produktkatalog finder du en masse fremragende alternativer til dine billeder. Vi forhandler rammer i flere forskellige farver og designs, som giver dine billeder en smuk indramning. Hos os kan alle finde noget, som falder i deres smag. Med en flot fotoramme løfter du ikke bare stemningen i motivet. Du beskytter samtidig motivet mod snavs og ridser.

Alternative motiver

Selvom det både er populært og hyggeligt at indramme egne fotografier, har du måske ikke lyst til det? Så kan vi give tips til andre forslag til motiver!

Kan du lide at rejse? Eller er naturen lige dig? Måske er det mode og tøj, som får dit hjerte til at banke lidt ekstra? Hvorfor ikke lade billeder, som leder tankerne hen på dine interesser, pryde dine vægge? Kig i rejsemagasiner, friluftsblade eller modemagasiner, og se, hvad du kan finde. Måske vil du indramme dit næste rejsemål? Vores billedrammer 13x13 cm passer fint til alle slags motiver.

Hvis billeder overhovedet ikke er noget for dig, kan tekst måske passe bedre? I dag er det ret populært at indramme tankevækkende citater, men ord kan jo også komme i andre former! Takket være det beskedne format 13x13 cm kan du nemt udskrive en tekst, du kan lide, klippe den ud, og indramme den. Ingen store papirstørrelser er nødvendige. Skriv bare navnene på de mennesker, du holder af, titlen på din yndlingsmelodi eller et ordsprog, som du vil arbejde med og indramme. At have tekst og bogstaver indrammet kan bryde godt med øvrige billeder.

Tjek vores sortiment og find de perfekte rammer til netop dit hjem!