Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 60x100 cm

Har du et stort billede, som mangler den perfekte ramme? Så skal du tage et kig i vores udbud herunder for at finde den, der passer bedst til dig. Måske det er en sort ramme, der passer dit motiv bedst? En hvid? Noget tredje, der lokker? Det ved kun du.

Vi har en række 60x100 rammer at vælge mellem, og har du et motiv, der måler 100x60, kommer det til at passe lige så fint. Alle vores rammer kan nemlig anvendes i liggende format.

Husk på, at store fotorammer stjæler opmærksomheden i det rum, de placeres i. Tænk derfor over hvor, du placerer den, så den kommer til sin fulde ret.

5 Produkter

Billedrammer 60x100 cm

Ethvert hjem fortjener at blive prydet med nogle af vores flotte rammer i størrelsen 60x100 cm! Vi synes, at rammer i denne størrelse passer til alt lige fra fotos til flotte avisudklip og meget mere. Det er ganske enkelt en størrelse, der passer til det meste!

Er du faldet pladask for rammestørrelsen 60x100, men har du ikke noget motiv i samme størrelse? Det gør ingenting! Har du et mindre motiv, kan du supplere med en flot baggrund, og har du et større motiv, kan det i mange tilfælde klippes til.

Er du så heldig at have det perfekte motiv i den perfekte størrelse, som passer sammen med en af vores rammer i ovenstående størrelse? Så er det bare at shoppe løs. Vi garanterer, at resultatet bliver super flot!

Vi ved, at mange af jer elsker at købe både rammer og plakater fra os på én og samme tid, og det er naturligvis en smart løsning. Når man finder en flot ramme, man er vild med, og et motiv, der passer til rammen, har man jo den perfekte kombination – og der er jo ikke noget, der slår perfektion, vel?

Har du svært ved at finde den inspiration, du har brug for, når du vil pifte hjemmet op? Det er du ikke alene om! Men at du er her på vores side, betyder, at du er kommet til det rette sted, hvad angår inspiration, for her finder du masser af smukke rammer og plakater side om side! Det er ikke bare vores rammer i størrelsen 60x100 cm, der er flotte – vi har en ramme til ethvert tilfælde og ethvert motiv.

Vil du have tip og idéer, er du kommet til den rette forhandler, og hvad angår rammer, hvad enten det drejer sig om 60x100 cm eller en anden størrelse, gør du klogt i at kigge rundt her hos os. Her finder du masser af flotte sager, som du kan lægge i indkøbskurven og bestille her og nu!

At denne ramme, altså 60x100 cm, er rektangulær, tiltaler mange, men til dig, der bedre kan lide kvadratiske rammer, har vi selvfølgelig også et flot udvalg. Vi synes, det er flot at bryde en billedvæg med forskellige former og på den måde skabe et mere dynamisk indtryk. Hvis alt er ens, og intet skiller sig ud, kan det godt blive lidt kedeligt.

Sørg for at købe forskellige størrelser, forskellige former og forskellige farver, når det kommer til rammer – så garanterer vi, at du kan løfte din indretning til helt nye højder!